5 produse care mi-au schimbat rutina de îngrijire a părului

Indiferent de tipul de păr sau de lungimea acestuia, dacă ne dorim un păr sănătos și lung trebuie să îi oferim o îngrijire pe măsură. Iar când vine vorba de un păr creț, lucrurile se pot complica puțin, tocmai de acees îți voi împărăși din experiența mea personală – asta pentru că am avut nevoie de timp, am testat diverse variante, iar acum știu, cu adevărat, cum să am grijă de părul meu și cum să mă bucur de varianta lui naturală.

Pe lângă rutina de skincare, un obiectiv de beauty la fel de important este să descoperi ritualul de îngrijire a părului care ți se potrivește cel mai mult și care funcționează. Privind în urmă, îți pot spune că am experimentat foarte mult înainte să îmi stabilesc exact produsele de bază pentru ca părul meu să arate minunat.

Pentru că am fost întrebată de foarte multe persoane ce produse folosesc pentru părul meu creț, am decis să fac o listă cu produsele esențiale pentru mine.

  1. Șampon & balsam Moroccanoil hydration

Știai că părul creț are tendința de a fi mai uscat față de celelalte tipuri de păr? De aceea, setul hidratant de curățare a părului Moroccanoil este perfect, acesta oferindu-i părului tău hidratarea de care are nevoie astfel încât buclele tale să se formeze frumos și armonios. Prețul pachetului este prietenos cu buzunarul tău și, ca un hint, din spatele cortinei – șamponează doar scalpul și aplica balsam doar pe vârfuri.

      2. Prosop de păr Pure White

Pentru că firul de păr este mult mai fragil atunci când este ud, manipularea părului ud și deteriorat poate să te coste mai mult decât îți dai seama. O uscare *ca la carte* a părului deteriorat presupune blândețe și atenție, motiv pentru care îți recomand prosopul de păr Pure White  – special conceput pentru a avea grijă de părul tău în cel mai delicat și natural mod posibil – acesta reduce frecarea care poate provoca ruperea și despicarea firelor fragile.

      3.Balsam în două faze Gold 24K Keratin, Nelly Professional

După ce ai scurs apa din păr, pe firul umed, aplică balsamul leave in de la Nelly care are și un preț mega accesibil. Acest balsam special în două faze acționează asupra firului de păr dând acestuia strălucirea și netezirea dorită; creează un strat de protecție pentru păr; conține protecție solară. Foarte important: balsamul nu necesită clătire.

       4.Tecni.Art beach Waves – spray modelator cu sare de mare

Spray-ului modelator cu sare de mare L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves are o formulă îmbogățită cu sare de mare, conferă părului vitalitate și strălucire, oferindu-vă instantaneu un look lejer cu bucle în valuri, ca de la mare. Pulverizează pe tot părul iar apoi strange părul în pumn – vei vedea instant cum se formează buclele.

      5.Uleiul de păr Wella Professionals SP Luxeoil

Uleiul de păr Wella Professionals SP Luxeoil îngrijește părul slăbit și degradat, îl hrănește, îl fortifică și îl regenerează, pe întreaga sa lungime. În plus, formează un strat protector în jurul fiecărui fir, care protejează părul de degradarea ulterioară. Formula nutritivă reține umiditatea profund în interiorul firului de păr și îl menține hidratat. Rezultă un păr sănătos și frumos. Și la acest process îți recomand șă strangi părul în mână pentru a-l ajuta la formarea și menținerea buclelor.

 

Dacă timpul îți permite, lasă părul să se usuce natural, iar dacă nu poți, încearcă uscarea lui ușoară, cu aer călduț, la o viteză minima, strangand părul în mână în timpul procesului de uscare – sau poți utiliza un difuzor special pentru părul creț.

Eu am avut nevoie de perioada pandemică ca să-mi dau seama ca nu am nevoie să mă stresez cu îndreptatul părului cu placa sau cu peria rotativă, si ușor ușor am ajuns la rezultatele din ziua de azi. Ce încerc să-I spun este că e nevoie de răbdare, de încercări reușite sau mai puțin reușite, și de acceptarea noului tău look.

 

Love, Carmen
~ founder & CEO Nude

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare