Adrillia.ro – un moment de răsfăț cu mănușa Nude

Fashion, travel & beauty blogger, Adriana de la Adrillia.ro ne împărtăseste experiențele ei personale și face adesea recomandări cu privire la produsele pe care le-a testat și care i-au plăcut. Suntem fericiți că mănușa exfoliantă Nude a ajuns în mâinile ei și a intrat în rutina de îngrijire corporală a Adrianei.

“Cine vrea un SPA la ea acasă?” a fost întrebarea pe care Adriana le-a adresat-o fanelor ei săptămâna trecută. Dacă vă întrebați cum ar fi posibil să ai un Spa acasă, vă explicăm imediat 😊.

Mănușile exfoliante Nude îți oferă experiența unui Spa chiar la tine acasă deoarece înainte de toate este recomandat să îți relaxezi trupul și mintea într-o baie caldă în care să îți înmoi pielea pentru 10-15 minute, apoi să îți masezi corpul cu ajutorul mănușilor  Nude pentru a îndepărta pielea moartă, impuritățile, iar la sfârșit te vei simți cu adevărat răsfățată pentru că pielea ta va străluci, va fi mult mai netedă, iar starea ta de bine se va îmbunătații considerabil dupa un astfel de ritual. 

Am introdus mănușa de ceva timp în rutina mea de îngrijire și pielea mea e mult mai fină. Sunt foarte mulțumită și de modul în care realizează exfolierea pielii”, le relateaza Adrillia fanilor ei pe pagina ei de Instagram.

Reacțiile la întrebarea Adrianei nu au întarziat să apară: “ralucaandreea96: Și eu le am și îmi plac mult ❤️❤️❤️” , “deaconuandreeanicoleta: O folosesc și eu 😍” , “copila_cu_zambete: Un produs foarte interesant și util 😍” -  sunt doar câteva dintre mesajele primite, care ne bucură și ne dau o stare de bine.

Mănușa exfolianta Nude - fină și catifelată ca adierea vântului 💗”. Fiind realizate din 100% mătase naturală, mănușile exfoliante Nude îți oferă o experiență la care nu te-ai gândit niciodată: o exfoliere intensă oferită de un produs foarte fin la atingere.

Mănușile exfoliante Nude au scopul de a te face să strălucești, atât în exterior cât și interior, și pot constitui momentul tău de relaxare în zilele încărcate sau la sfârșit de săptămână sau pur și simplu atunci când vrei să pui pe pauză grijile și să îți oferi un moment de răsfăț și o piele incredibil de catifelată.

Adriana alege weekendul pentru a se relaxa la sfârșitul unei săptămâni încărcate.

Hai și tu să descoperi beneficiile folosirii mănușilor exfoliante Nude pe www.benude.ro și să te bucuri de o piele de zeiță și un moment de relaxare care să îți încarce bateriile. Love

PS: Avem transport gratuit pentru toate produsele - aplică codul de reducere Promo.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare