Ai fire de păr crescute sub piele?

O problemă cu care tot mai multe dintre noi ne confruntăm este cea a firelor de păr crescute sub piele.

De ce se intamplă acest lucru? În urma procedurilor de îndepărtare a părului: epilat, pensat, ras, etc., tendința firului de păr este acea de îngroșare și/sau încrețire iar foliculul de păr rămas la nivelul epidermei nu mai reușește să străpungă și să iasă la suprafața pielii. Iritația pielii, mici excrescențe în care pot fi observate fierele de păr blocate, mâncărime, sunt printre cele mai comune simptome atunci când pielea ta se confruntă această problemă.

Cea mai simplă și la îndemână soluție pentru evitarea acestei probleme este exfolierea corporală o data pe săptămână, astfel vei îndepărta celulele moarte și vei “face loc” firului de par să crească natural. Am prezentat pe scurt acest proces pe pagina noastra de Facebook

Mănușa exfoliantă Nude îți oferă exfolierea corporală de care ai nevoie, îndepărtânt cu ușurință celulele moarte ale pielii, scoțând la iveală strălucirea naturală a pielii tale. Fară a utiliza alte substanțe, mănușa Nude fabricată 100% din mătase naturală te ajută în lupta împotriva firelor de păr blocate sub piele. Ce trebuie sa faci? Este simplu: îți înmoi corpul în apă caldă pentru 10-15 minute, apoi începi să îți masezi corpul de zeiță aplicând o presiune moderată spre fermă cu mănușa exfoliantă Nude, clătești și apoi hidratezi cu ajutorul cremelor, uleiurilor sau loțiunilor tale preferate.

Nude împreună cu specialiștii de beauty recomandă ca exfolierea să aibă loc cu aproximativ 2 zile înainte de epilare pentru ca tu să obți cele mai bune rezultate.

Pentru a te convinge de beneficiile multiple obținute în urma folosirii mănușilor exfoliante Nude, te asteptam pe site-ul nostru a-ți comanda mănușa ta Nude.

 

PS: Nu uita! Vara este aproape iar pielea ta trebuie să fie pregatită din timp pentru ca tu să stralucești atunci când vei ieși din casă. 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare