Ana Maria Cazan recomandă mănușa Nude

Ana Maria Cazan, cunoscută publicului de la Exalton, este una dintre primele vedete din România care au încercat și inclus în rutina lor de îngrijire mănușa Nude. Anei i-a plăcut atât de mult încât a luat-o cu ea în vacanța din Republica Dominicană, pentru a avea o piele perfectă în fiecare poză de pe plajă.

Mai ales pentru cineva care face mult sport și se află mereu în lumina reflectoarelor, o piele care arată ideal e un must-have. Avantajul mănușii Nude este însă că aduce acest aspect impecabil, catifelat și strălucitor de sănătos la îndemâna oricărei femei. Incluzând mănușa exfoliantă din mătase naturală în ritualul tău săptămânal de îngrijire vei scăpa de stratul de celule moarte, îți vei îmbunătăți circulația și vei diminua extraordinar semnificativ aspectul vergeturilor și celulitei.

Dacă ești curioasă despre impresiile Anei după doar două săptămâni de folosire a mănușii Nude, te invităm să citești ce a postat pe contul ei de Instagram.

"Într-o vacanță superbă cu mult soare nu ar trebui să lipsească momentele de răsfăț, dar și îngrijirea pielii în profunzime, așa că am decis să aduc cu mine setul de mănuși Nude pentru a-mi putea crea ritualul de curățare și înfrumusețare cu specific turcesc într-o locație de vis”.

Și, pentru că suntem pe aceeași lungime de undă, am decis și noi să oferim fanilor Anei o reducere de 5% la fiecare comandă - folosește codul Ana5 la checkout pe www.benude.ro și discount-ul se aplică instant.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare