Bagajul de vacanță: Ce nu trebuie să-ți lipsească

În ciuda perioadei ploioase, este oficial VARĂ! Probabil că și tu, la fel ca noi, asociezi vara cu o vacanță bine meritată care să te ajute să te relaxezi, să petreci momente plăcute alături de persoana iubită și evident să descoperi locuri și experiente noi.

Daca ai mereu tendința să îți iei “jumătate de casă” după tine în bagajul pentru vacanță, venim în ajutorul tău și îți dăm câteva ponturi care să te ajute să reduci bagajul.

Ce nu trebuie să îți lipseacă din bagajul de vacanță

PROTECȚIE SOLARĂ

Indiferent de sezon, este recomandat să folosești protecție solară pe suprafețele expuse la soare. În condițiie în care vei alege o destinație caldă, unde soarele este prezent în mare parte din zi, îți recomandăm atât noi, dar mai ales medicii dermatologi, să folosești o crema de protecție solară cu un factor de protecție ridicat – atât pentru față, cât și pentru corp – cel mai indicat și sigur: SPF 50.

APĂ

Așa cum ți-am mai amintit și în alte articole, hidratarea este foarte importantă indiferent de sezon. Asa că, fie ca mergi la plajă sau la o plimbare cu ATV-ul, din bagajul tău nu trebuie să lipsească o sticlă cu apă. Apa este esențială pentru organism și automat un corp bine hidratat te ajută să rămâi relaxat, să ai o piele strălucitoare și evident să nu suferi de deshidratare.

NUDE

Cu siguranță și tu îți dorești un bronz uniform, de aceea din bagajul tău nu trebuie să lipseacă mănușile exfoliante Nude. Cu ajutorul Nude, vei îndepărta pielea moartă și imperfecțiunile pielii, astfel încât să obții un bronz PERFECT.

Este important să te exfoliezi înainte de expunerea la soare cu o zi sau două înainte, și pentru că firele de păr blocate sub piele sunt scoase la suprafață în urma exfolierii vei obține o epilare completă și o piele de senzație numai bună de bronzat.

ATENȚIE! Dacă ai suferit arsuri solare, trebuie să aștepți ca pielea să se calmeze și apoi să te exfoliezi – pielea este mult mai sensibilă în zonele arse de soare ( nu uita de SPF). După exfoliere poți aplica crema sau loțiunea de corp preferată pentru a hidrata pielea.

PASTILE

Fie din cauza oboselii, sau poate din cauza expunerii prelungite la soare (insolație), sau chiar a răului de mare dacă alegi să îți petreci vacanța pe un velier printre insulele grecești, îți recomandăm ca din bagajul tău să nu lipseacă o pastilă pentru durerile de cap care pot apărea. Better safe than sorry – ca să nu îți strici starea de spirit și să te poți bucura în continuare de clipe minunate alături de cei dragi pune și un plasture lângă pastile pentru bătăturile care pot apărea în urma plimbărilor lungi pe jos.

ÎNCĂLȚĂMINTE COMODĂ

Din experiența proprie, în vacanță reușim să ne atingem numărul de pași recomandați de făcut pe zi sau chiar să îi depășim, de acea o pereche de încălțăminte comodă este un MUST în bagajul tău. Sandale, șlapi sau perechea de adidași în care te simți cel mai bine, una dintre acestea te pot ajuta să te bucuri de plimbări lungi fără să ai dureri de picioare sau discomfort astfel încât să te plimbi în voie pe toate străduțele frumoase pe care îți dorești să le explorezi în voie.

Hai pe www.benude.ro să descoperi beneficiile exfolierii corporale și să îți comanzi mănușa ta exfoliantă pentru o vacanță WOW!  

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare