Bronz natural sau autobronzant – Tu ce alegi?

Vară, soare, mare, plajă – sunt cuvintele care ne duc cu gândul la un bronz de invidiat 😊

Fie că vei opta pentru un bronz natural sau pentru aplicarea autobronzatului, trebuie să ai în vedere regulile de bază în ceea ce privește cele două variante de “caramelizare” pentru pielea ta.

BRONZ NATURAL

În urma expunerii la soare, sub acțiunea razelor UVA si UVB, pielea începe să producă melanină – pigmentul natural care determină închiderea la culoare a țesutului cutanat.

Cea mai de preț regulă atunci când îți dorești un bronz uniform, fără pete, pe care prietenele tale îl vor invidia, este să elimini pielea moartă de pe suprafața corpului. Cum? Simplu… mănușile exfoliante din mătase naturală NUDE îți oferă o exfoliere intensă, minim invazivă, și pe deasupra sunt și foarte ușor de folosit.

Înainte de expunerea la plajă cu o zi sau două, fă o baie caldă – înmoaie-ți corpul în baie pentru aproximativ 10-15 minute, apoi udă mănușa exfoliantă Nude și începe să îți masezi pielea. Vei observa cum celulele moarte sunt îndepărtate și instant vei căpăta o senzație plăcută la nivelul pielii. Mai mult, în urma acestui proces, vei observa că firele de păr blocate sub piele vor fi eliberate, obținând astfel o piele netedă, strălucitoare, fără imperfecțiuni, numai bună de bronzat.

Nu uita! SPF-ul este esențial atunci când te expui la soare – recomandarea noastră și a medicilor dermatologi: SPF 50. De asemenea, ar fi de preferat să nu te expui la soare între orele 11 si 16 pentru a evita arsurile solare. Hidratarea este esențială – te ajuta să îți reglezi temperatura corpului și să ai o piele mai sănătoasă și corect hidratată.

Aici poți afla și alte trucuri folositoare care te vor ajuta să obții cel mai frumos bronz.

AUTOBRONZANTUL

Fie că ai pielea sensibilă, sau poate nu îți place să stai la soare, autobronzatul este varianta cea mai simplă care să te ajute să obții o colorare a pielii tale.

La fel ca în cazul bronzului natural, regulile de bază înainte de aplicarea autobronzantului sunt EXFOLIEREA si HIDRATAREA – astfel vei obține o aplicare uniformă, fară hiperpigmentarea zonelor uscate (coate, genunchi).

Începe cu o baie caldă, exfoliază pielea cu Nude și apoi aplică crema ta hidratantă preferată. Abia după acest proces, aplică autobronzantul cu grijă astfel încât să nu ratezi nicio porțiune de pe corp, masând până când acesta este absorbit în piele.

SFAT: ar fi bine să te speli pe mâini imediat după aplicare pentru a evita colorarea palmelor. De asemenea trebuie să ai grijă pentru că apa din piscină, transpirația, băile calde pot cauza degradarea autobronzantului de pe piele și obținerea unor pete – partea bună este că mănușile exfoliante Nude te ajută și la îndepărtarea autobronzantului de pe piele prin același proces de înmuiere și apoi exfoliere.

Vara asta se poartă NUDE! Săptămâna asta ai transport gratuit la toate comenzile pe www.benude.ro – folosește codul Promo și hai să ne bronzăm uniform ♥.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare