Cristina Tăcaciu: pregătirea pielii înainte de autobronzant

Fie că nu ai reușit să obții culoarea potrivită în vara care tocmai a trecut, fie întâmpini probleme ale pielii care nu îți permit bronzul natural sau poate chiar nu îți place neapărat să stai la soare – atunci, autobronzantul poate fi soluția ideală pentru tine.

Dacă ești la prima experientă sau în trecut rezultatele nu au fost cele mai bune, trebuie să știi că pregătirea pielii înainte de aplicarea autobronzantului este esențială pentru a obține un aspect wow.

 

Cristina Tăcaciu, fondatoarea grupului The Ordinary, ne-a împărtășit zilele trecute câteva secrete pe care le are în vedere atunci când folosește autobronzantul.

Cea mai importantă parte înainte de aplicarea produsului de autobronzare este cea prin care îndepărtăm celulele moarte de la suprafața pielii – exfolierea propriu-zisă; astfel pielea devine mai permeabilă și permite autobronzatului să pătrundă și să coloreze uniform.

„Mănușa exfoliantă Nude, din mătase naturală, a reprezentat cea mai bună și mai blândă metodă pentru a exfolia pielea moartă și urmele de autobronzat.” - le-a împărtășit Cristina urmăritorilor ei.

Folosite odată pe săptămână, mănușile exfoliante Nude îți vor asigura o exfoliere blândă  dar intensă, reușind să îndepărteze cu succes pielea moartă, impuritățile, să lupte împotriva vergeturilor și a celulitei – totul datorită masajului aplicat odată cu exfolierea.

Foarte important de știut: pentru o exfoliere de senzație ai nevoie DOAR de apă  și mănușile exfoliante Nude. Nu recomandăm utilizarea altor substanțe destinate exfolierii mecanice sau gel de duș, scrub, ulei.

După ce ai îndepărtat pielea moartă, este foarte important să hidratezi pielea - astfel autobronzantul se va intinde și mai uniform și nu vei avea pete la sfarșitul acestui proces.

Aici poți găsi informații cu privire la autobronzantul și crema de hidratare pe care Cristina le folosește pentru a obține un bronz perfect în orice sezon, fără să fie nevoie de acțiunea soarelui.

Atunci când vrei să reaplici autobronzantul, este foarte important să îndepărtezi urmele produsului de dinainte și să respecti recomandările de mai sus ( exfoliere + hidratare = autobronzant fără pete).

 

Pe lângă faptul că exfolierea cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire – vezi reacția medicilor specialiști, trebuie să ai în vedere că aceastea sunt indicate și în caz de foliculită  (fire de păr blocate sub piele), keratoză pilară sau pur și simplu dacă te confrunți cu o piele foarte uscată. 

De asemenea, această metodă deloc invazivă si 100% naturală de exfoliere este soluția ideală pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează și nu au voie să folosească acizi exfolianți.

Hai și tu în grupul The Ordinary/Grupul fanilor din România (Îngrijirea pielii e o prioritate) pentru a fi la curent cu cele mai bune soluții de îngrijire a tenului și a corpului – aici vei descoperi o întreagă comunitate care se bucură de cele mai bune recomandări de skincare.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare