Cum reduci aspectul neplăcut al celulilei și vergeturilor

Celulita, sau problema care cauzează aspectul de “coajă de portocală”, este o simplă modificare a structurii pielii. Des întâlnită în rândul femeilor, în zona coapselor, feselor și a abdomenului, celulita este de fapt un proces al celulelor subcutanate, provocat de retenția apei și a toxinelor, ce duce la pierderea elasticității pielii, iar producția naturală de colagen și elastină este redusă. 

Care este cauza? 

O alimentație nesănătoasă de tip fast food, sau consumul băuturilor alcoolice, sau pur și simplu nu consumi suficientă apă – sunt câteva dintre aspectele care favorizează apariția celulitei. Pe de altă parte, pastilele contraceptive, dereglările hormonale sau predispoziția genetică sunt motivele medicale de apariție a celulitei.

Creșterea bruscă în timpul adolescenței, sarcina sau îngrășarea sau slăbirea bruscă sunt factori care favorizează apariția vergeturilor. Deficitul de elastină și colagen împreună cu întinderea excesivă a pielii favorizează apariția acelor urme pe piele.

La fel ca în cazul celulitei, ele apar în special în anumite zone: abdomen, sâni, fese, coapse, șolduri, brațe. Dacă atunci când apar culoarea lor este roșiatică, atunci cand ele sunt pe deplin fixate capătă culoarea albă.

Masajul ajută în lupta împotriva celulitei și a vergeturilor

O dietă echilibrată, fără înfometare, și având la bază alimente sănătoase și naturale poate ajuta în cazul celulitei și a vergeturilor.

De asemenea, plimbările în aer liber de minim 30 minute te vor ajuta să îți tonifici pielea și să observi îmbunătațiri.

Însă, cea mai des folosită metodă și cu cele mai bune rezultate în combinație cu cele menționate mai sus este mesajul.

Masajul realizat cu mănușa exfoliantă Nude îmbunătățește aspectul general al pielii, eliminând pielea moartă și impuritățile, și, de asemenea, ajută la drenajul limfatic al pielii reducând astfel aspectul neplăcut al celulitei și vergeturilor. Pe lângă faptul că vei obține o stare de bine, prin masaj vei stimula circulația sângelui, musculatura se tonifică iar stratul adipos este redus.

Important este să folosești regulat mănușa exfoliantă Nude daca vrei rezultatele despre care am vorbit, ideal o data pe săptămână, iar după folosirea acesteia să hidratezi intens pielea cu crema preferată.

Nu uita: ești frumoasă exact așa cum ești!

80% dintre femei se confruntă cu vergeturi sau celulită, prin urmare nu ar trebui să te simți complexată de aceste probleme ci să înveți să îți iubești corpul așa cum este el și să îi întelegi nevoile, oferindu-i îngrijirea de care are nevoie.

Hai sa faci parte din familia Nude și să împărtășești cu noi experiența ta ♥

Shop & Enjoy! 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare