Cum să strălucești ca la douăzeci de ani

O expresie foarte folosită în ultimii ani pe rețelele de socializare se referă la  „strălucire” . De la transformări fizice incredibile până la pur și simplu maturizarea și depășirea pubertății, un lucru este cert: o adevărată strălucire a minții și a corpului provine întotdeauna dintr-un stil de viață mai sănătos.

Există o concepție greșită că poți „străluci” doar în anii adolescenței, dar acest lucru e departe de adevăr. Niciodată nu este prea târziu pentru strălucire. Este un proces de-a lungul vieții de a deveni cea mai bună versiune a ta și de a-ți construi continuu încrederea în tine, iar din experiența noastră îți putem confirma că maturizarea vine la pachet cu self love și încredere.

 

În ortografia alternativă există un termen de argou care descrie în mod specific o persoană care are un nivel atât de ridicat de încredere încât nu poate fi eliminată de nicio sursă de negativitate -- , „glo” . Acest Glo este ceva pe care ar trebui să ne propunem cu toții să obținem în viața noastră de zi cu zi.

 

Așadar, cum putem avea o strălucire îndrăzneață ca la 20 de ani?

5 pași pentru a străluci!

 

 1. CONCENTREAZA-TE PE OBIECTIVELE TALE PERSONALE

Deși datorită Social Media suntem bombardați în mod constant cu actualizări de viață ale persoanelor cunoscute, este un must să înveți să te concentrezi pe obiectivele tale personale și să nu te lași ghidată de ceea ce fac alții. Din fericire, suntem indivizi diferiți, cu țeluri diferite, cu plăceri diferite si tocmai de aceea trebuie să fim recunoscători pentru lucrurile pe care le avem sau spre care tindem.

Fii conștient/ă de cât timp petreci derulând și uitându-te la alți oameni. Acesta este timpul pe care l-ai putea petrece pentru tine.

 

 1. INVESTEȘTE ÎN TINE

Fă-ți timp să înveți mereu ceva nou sau să cauți informații săptămânal despre ceva ce te pasionează. Fie că ascultați podcasturi în timp ce mergi pe jos sau conduci, te înscrii la un nou curs online sau citești o carte, există întotdeauna ceva de învățat.

Nu numai că îți menține mintea sănătoasă, dar învățarea îți permite să simți un sentiment de realizare pe măsură ce îți dezvolți cunoștințele în domenii noi, plus de asta uneori e bine și chiar indicat să ieși din zona de confort și să experimentezi lucruri noi.

 

 1. NU DA SKIP RITUALULUI DE ÎNGRIJIRE A PIELII

Din lista ta de taskuri zilnice nu trebuie să lipsească îngrijirea pielii – este o activitate necesară dacă îți dorești să înflorești. Fie că este vorba de reducerea liniilor fine, a pigmentării, a pielii uscate sau a semnelor de îmbătrânire, îngrijirea potrivită a pielii va face minuni.

NUDE  transformă rutina de îngrijire a pielii într-un ritual terapeutic pentru trup și suflet. Mănușa exfoliantă Nude este inspirată de tradiția tehnicilor de curățare din băile turcești Hammam, fiind concepută numai din materiale naturale, respectiv din fibre de mătase prelucrate de inginerii textili de top din Turcia. Practic, principala atribuție a mănușii exfoliante este să îndepărteze celulele moarte, revelând astfel o piele nouă, mai curată, mai catifelată, mai netedă și mai strălucitoare.

Pielea devine mai luminoasă după o exfoliere ca la carte. Nici nu e greu de înțeles de ce: celulele moarte estompează strălucirea naturală a pielii, „întunecându-te la față”, atât la propriu, cât și la figurat. Atunci când exfoliezi, pielea va radia.

Dar beneficiile mănușii Nude merg mai departe de atât și includ:

 • Exfoliază și curăţă în profunzime
 • Îmbunătăţește aspectul cicatricilor și al vergeturilor
 • Îmbunătăţește circulaţia
 • Pielea uscată devine mai netedă și catifelată
 • Elimină autobronzantul
 • Curăţă tenul și îi oferă strălucire
 • Ajută în lupta împotriva acneei și a punctelor negre
 • Are ca scop reducerea aspectului de hiperpigmentare și de micșorare a porilor
 • Îmbunătăţește textura și senzaţia pielii
 • Stimulează producerea de colagen și elastină
 • Ajută la eliminarea și prevenirea creșterii sub piele a firelor de păr
 • Lasă corpul energizat și revigorat.

 

Secretul strălucirii, tinereții și prospețimii stă în acest gest aparent mărunt, dar atât de însemnat: exfolierea! Fii blândă și atentă cu pielea ta.

 

Nude is a Mood: ca să fim sincere, numai acest simplu cuvânt ne duce cu gândul la delicatețe, feminitate și gingășie. Și, mai ales, la bunătate, căci, așa cum ți-am mai spus, e vital să fii bună cu tine, cu psihicul și cu pielea ta.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare