Cum se folosește mănușa exfoliantă Nude

Acum ai la dispoziție cea mai simplă și naturală metodă de exfoliere corporală pentru a avea mereu o piele perfectă și catifelată – ne referim la mănușile exfoliante Nude pentru față și corp.

Principiul de funcționare al mănușilor Nude este unul cât se poate de simplu: te ajută să scapi de pielea moartă și reduc imperfecțiunile pielii, oferind strălucire și o piele mai netedă încă de la prima folosire.

Atunci când folosești mănușile exfoliante Nude ai nevoie doar de apă și o atmosferă de relaxare totală, fară a utiliza alte substanțe.

Ce trebuie să faci? Umple cada cu apă caldă și înmoaie-ți corpul pentru 10-15 minute. Poți folosi în apă spumante de baie, săruri sau uleiuri esențiale pentru relaxare.

După ce pielea ta este suficient de înmuiată ieși din apă, clătește-ți corpul, udă mănușa, stoarce excesul de apă din ea, pune-o pe mână și începe să îți masezi corpul cu ea aplicând o presiune moderată spre fermă, cu mișcări de sus in jos. După procesul de exfoliere îți poți continua ritualul de îmbăiere.

Recomandăm ca epilarea să aibă loc după folosirea mănușii exfoliante Nude pentru că astfel firele de păr blocate sub piele vor fi eliberate și vor deveni astfel mai ușor de îndepărtat. În final, îți poți hidrata corpul cu ajutorul cremelor și loțiunilor preferate.

Îți recomandăm să eviți mișcările agresive și să acorzi o atenție sporită zonelor mai sensibile.

Un aspect foarte important este că înainte de utilizarea mănușii exfoliante Nude pielea trebuie să fie complet clătită de soluțiile folosite în apă (gel de duș, spumant de baie, săruri etc.).

Pentru rezultate strălucitoare, este bine să utilizezi mănușile exfoliante Nude o dată pe săptămână, nu mai des.

 Descoperă și tu beneficiile mănușilor exfoliante Nude și oferă-ți un moment de relaxare tip Spa chiar la tine acasă!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare