Dr. Amalia Anghel recomandă mănușa exfoliantă Nude

Cine nu își dorește o piele strălucitoare, netedă, fără imperfecțiuni, fără fire de păr blocate sub piele, fără celulită sau vergeturi?! Răspunsul este unul simplu: toată lumea vrea o piele fină ca de bebeluș♥.

Pentru că societatea a avansat, în momentul de față există numeroase variante de exfoliere corporală, însă doar de tine depinde varianta aleasă care să se potrivească perfect nevoilor tenului și corpului tău.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și doctor în științe medicale, ne recomandă cea mai sigură și simplă metodă de exfoliere corporală 

Cea mai sigură și simplă metodă de exfoliere corporală recomandată de unul dintre cei mai buni și renumiți doctori dermatologi din Romania și fondatorul clinicii Skinmed din București, dr. Amalia Anghel recomandă folosirea mănușilor exfoliante Nude pentru o exfoliere cutanată în safe – vorbim atât despre mănușa pentru corp cât și de cea pentru față.

De ce este necesară exfolierea cutanată?

Îndepărtând pielea moartă, vom permite pielii să devină mai permeabilă pentru cremele pe care le aplicăm, indiferent că este vorba de ten  sau pielea corpului.

“Exfolierea naturală poate fi efectuată ușor, în siguranță, o dată pe săptămână - mai des doar pentru persoanele care au o piele tolerantă sau un tegument mai gros”, a explicat dr. Anghel într-una dintre postările ei recente pe Instagram.  

Cum se folosește mănușa exfoliantă Nude?

Pasul 1: înmuierea corpului într-o baie caldă pentru 10-15 minute, timp în care îți relaxezi trupul și mintea

Pasul 2: clătește corpul de substanțele folosite în apă

Pasul 3: după ce ai udat mănușa și ai stors excesul de apă poți începe să îți masezi corpul cu mișcări ferme

Pasul 4: continuă-ți rutina de îmbăiere (recomandăm epilarea după exfoliere pentru că mănușa exfoliantă Nude reușește să scoată firele de păr blocate sub piele)

Pasul 5: hidratează și STRĂLUCEȘTE

Procedura ajutătoare

Exfolierea corporală trebuie sa facă parte din rutina noastră de îngrijire corporală deoarece este o completare ideală pentru rutina noastră de skincare și chiar pentru tratamentele pe care medicii dermatologi le efectuează la clinică.

Stai de vorbă cu medicul tău sau fă-ți direct o programare la doamna doctor Amalia Anghel și discută despre exfolierea corporală și despre avantajele acestui procedeu simplu făcut cu mănușile exfoliante din mătase naturală Nude.

Totodată, împreună cu dr. Anghel am hotărât să îți oferim o reducere de 10% pentru orice comandă de pe site-ul Nude folosind codul Amalia10.

Enjoy your skin with Nude ❤

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare