Dr. Lucia Coșei adoră exfolierea naturală cu Nude

Un cumul de factori ne ajută la o bună funcționare a noastră și a corpului nostru: un stil de viață sănătos, o alimentație corectă, un somn regulat, o rutină de îngrijire corporală adaptată nevoilor pielii. Sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim să strălucim atât pe interior, cât și pe exterior.   

Dr. Lucia Coșei, medic nutriționist, pune accentul atât pe o alimentație sănătoasă, cât și pe îngrijirea constantă a pielii, pentru un ten mereu frumos și strălucitor.

De la medici până la clienți fideli, de la influenceri până la cele mai bune prietene, ni se confirmă constant că misiunea noastră de a reda strălucirea și catifelarea tenului și a pielii femeilor din Romania este îndeplinită cu success.

Dr. Lucia Coșei ne dezvăluie metoda care îi oferă un moment de răsfăț și totodată o piele de invidiat: relaxarea într-o baie caldă și folosirea mănușilor exfoliante Nude după înmuierea pielii. Rezultatul: relaxare și îndepărtarea tuturor celulelor moarte și imperfecțiunilor pielii, obținând textură fină, strălucitoare.

“Frumusețea începe de dinăuntru, cu o alimentație potrivită, nutrienți buni și hidratare intensă, zi de zi. Însă pentru acel plus de strălucire, o piele cu aspect sănătos și catifelat în orice sezon, după orice zi lungă la job - e nevoie de mai mult”, spune dr. Coșei

Despre Nude

Nude sunt mănuși exfoliante din mătase naturală, inspirate din ritualurile de îngrijire corporală de tip Hammam.

Ce tipuri de mănuși exfoliante Nude există?

Mănușile exfoliante Nude sunt disponibile în 2 variante – pentru față și pentru corp, acestea fiind realizate din mătase natural pentru a oferi o exfoliere intensă dar blândă, care nu zgârie pielea.

Cum se folosesc mănușile pentru gomaj Nude?

Recomandăm începerea ritualului de îmbăiere cu relaxarea corpului într-o baie caldă pentru 10-15 minute, astfel vei obține o stare de bine și o piele numai bună de a fi exfoliată. Pasul următor constă în umezirea mănușii Nude și începerea masării corpului cu mișcări ferme – vei observa imediat cum pielea moartă este îndepărtată.

La sfârșit, nu uita să aplici crema hidratantă favorită pentru că în urma exfolierii pielea devine mai permeabilă, astfel cremele fiind mai ușor absorbite în piele.

După ritualul de îmbăiere, cu zâmbetul mereu pe buze datorită unei pieli fine, fără imperfecțiuni, și cu o atitudine mereu fresh, Dr. Lucia Coșei este pregătită de o nouă zi în cabinet, gata să le ofere cele mai bune sfaturi pacienților ei.

Descoperă și tu beneficiile exfolierii corporale cu ajutorul mănușilor Nude, și lasă-ne un review despre Experiența ta Nude! 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare