Exfoliant natural pentru față

Chiar dacă este un ritual simplu și atât de necesar, multe dintre noi nu ne exfoliem suficient de des pielea feței, de teamă sau pentru că nu am descoperit încă un produs care să ne ajute în acest proces.

Trebuie, în schimb, să avem grijă ce produse alegem pentru exfolierea tenului pentru că acesta necesită o atenție sporită și, evident, nu ne dorim să ne alegem cu iritații sau agresiuni ale pielii - de accea, produsul pe care îl alegem trebuie să fie delicat și ușor de folosit.

Care este secretul Nude pentru un ten mai neted și mai luminos? Mănușa exfoliantă pentru față este un produs 100% natural, ea fiind realizată din mătase naturală, iar pentru ca exfolierea să aibă loc nu mai avem nevoie de alte substanțe active.

Practicând regulat exfolierea tenului  (recomandarea dermatologilor: o dată pe saptămână), cu ajutorul mănușii exfoliante Nude pentru față vei reuși să îndepărtezi celule moarte, impuritățile depozitate în pori și orice urmă de machiaj.

Rezultatele nu vor întârzia să apară: încă de la prima utilizare a mănușii exfoliante Nude pentru față, vei observa cum tenul tău este mai luminos și mai neted, încetinind astfel ritmul de îmbătrânire al pielii.

De asemenea, mănușa exfoliantă Nude pentru față își propune să lupte împotriva petelor pigmentare și a ridurilor, iar tu nu trebuie să uiți că principalul inamic în aceste probleme este soarele și este nevoie să folosești în fiecare zi o cremă de protecție solară cu factor de protecție ridicat (ideal SPF50, indiferent de anotimp).

În cazul unui ten cu tendință acneica sau cu exces de sebum, este important să exfoliezi tenul o dată pe saptămână pentru a te asigura că ai îndepărtat toate impuritățile și celulele moarte. Evită zonele în care ai arsuri solare, acnee inflamatorie/activă sau răni.

Cum se folosește: în timp ce te relaxezi într-o baie caldă și îți înmoi corpul înainte de utilizarea mănușii exfoliante Nude pentru corp, aburii din apa caldă îți vor înmuia tenul, de altfel poți aplica și tu apă caldă pe ten cât timp stai în cadă. Foarte important este ca machiajul sau cremele folosite să fie îndepărtate înainte de utilizarea mănușii. Umezeste mănușa de față Nude și aplic-o pe mână. Începe să îți masezi fata si gâtul având grijă să acorzi atenție zonelor delicate. La sfârșit poți spăla fața cu gelul de curățare preferat, iar apoi să aplici o cremă de hidratare.

Nu uita să îți exfoliezi și buzele, aplicând la sfârșit puțină vaselină, iar rezultatele vor fi WOW!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare