Exfoliere și rutina de skincare cu Gina Strelițov – The Ordinary România

 

Dacă ești pasionată de tot ce ține de îngrijirea corpului și a feței, cu siguranță ai cercetat care este cea mai potrivită rutină de skincare pentru tine - și băgăm mâna în foc că ai auzit și chiar te-ai alăturat comunității minunate de pe Facebook The Ordinary/Grupul fanilor din România (Îngrijirea pielii e o prioritate).

Grupul The Ordinary este destinat îngrijirii corporale și mai ales faciale, fondatoarea grupului Cristina Tăcaciu oferind recomandări în altcătuirea rutinei în funcție de problemele prezentate de fiecare persoană în parte, împreună cu administratoarele grupului printre care se numără și Gina Strelițov.

 

Despre Cristina și Gina v-am mai vorbit și în alte articole de blog, însă pentru că le apreciem munca și dedicarea în formarea, administrarea, organizarea, coordonarea, și tot ce ține de grup, vom mai vorbi foarte mult timp de acum încolo despre recomandările lor minunate.

Recent, în ultimul ei video postat pe youtube, Gina ne dă detalii prețioase despre rutina ei de skincare, exfolierea pielii și cum se pregătește pas cu pas pentru evenimentele importante din această iarnă:

 

 

Rutina Ginei pentru îngrijirea pielii corpului este simplă și ușor de urmat, eficientă și la îndemâna oricui: o baie relaxantă în care își înmoaie pielea pentru aproximativ 15 minute, exfolierea pielii corpului cu ajutorul mănușii exfoliante Nude pentru corp ce îndepărtează celulele moarte, pielea uscată, permițând astfel ca pielea să devină mai permeabilă pentru crema de corp pe care urmează sa o aplici la sfârșitul procesului de îmbăiere.

 

Exfolierea corporală este unul dintre cele mai importante procedee ce nu  trebuie sa lipseasca din rutina noastră de îngrijire corporală deoarece este o completare ideală pentru rutina noastră de skincare și chiar pentru tratamentele pe care medicii dermatologi le efectuează. Îndepărtând celulele moarte de la suprafață, vom permite pielii să devină mai permeabilă pentru cremele pe care le aplicăm, indiferent că este vorba de ten  sau de pielea corpului.

“Exfolierea naturală poate fi efectuată ușor, în siguranță, o dată pe săptămână - mai des doar pentru persoanele care au o piele tolerantă sau un tegument mai gros”, a explicat și dr. Amalia Anghel  

Gina Strelițov foloseste tretinoin în rutina de îngrijire a tenului motiv pentru care mănușa exfoliantă Nude pentru față este perfectă deoarece o ajută să îndepărteze pielea ridicată/uscată de la niveul tenului, lăsându-i fața netedă și catifelată, pregătită pentru serumuri, creme și machiaj.

Ne bucurăm că mănușile exfoliante Nude au intrat în rutina de îngrijire corporală și facială, fiind astfel recomandate pe cel mai util și faimos grup dedicat îngrijirii pielii.

 

Nude este un business 100% românesc care aduce în prim plan exfolierea folosind un produs natural: o mănușă din mătase pentru gomaj, care exfoliază pielea eficient și blând, îndepărtând celule moarte, redându-i strălucirea în mod vizibil de la prima utilizare. Nu este nevoie de niciun alt produs pentru a realiza o exfoliere impecabilă.

 

Daca ești încă în pană de idei pentru cadourile de Crăciun, te ajutăm noi și îți recomandăm darul perfect pentru femeile din viața ta, pentru angajatele sau colaboratoarele companiei tale și pentru tine, evident:

https://benude.ro/collections/frontpage/products/un-moment-de-relaxare-disponibil-curand

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare