Exfoliere naturală pentru o piele perfectă: Alina Dumitru

Inițiator de recomandări de lifestyle, travel și mâncare bună, Alina Dumitru se bucură din plin de beneficiile utilizării mănușilor exfoliante Nude.

 

Recent, aceasta le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram informații despre produsul care i-a schimbat ritualul de îngrijire corporală și totodată i-a oferit un moment de relaxare într-o zi de luni.

Luni e pentru mine! Am descoperit de curând un produs care va schimba cu totul ritualul meu de îngrijire corporală: Mănușa exfoliantă NUDE. Aceasta este fabricată exclusiv din fibre de mătase naturală, iar în urma înmuierii adecvate a corpului și a feței va avea loc exfolierea - asemănător ritualului Hammam și, totodata, un moment de răsfăț doar pentru mine”, a scris Alina.

 

Mănușa Nude este fabricată exclusiv din fibre naturale, iar scopul acesteia este de a te ajuta să scapi de pielea moartă și de imperfecțiuni prin exfolierea corporală fără a fi nevoie să folosești alte produse destinate scrub-ului.

Mănuși exfoliante din mătase care au inspirat conceptul Nude sunt folosite încă din antichitate în băile turcești Hammam.

 

Te invităm să experimentezi și tu ritualul Hammam chiar la tine acasă!

Comandă mănușa Nude de aici

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare