Fără parfum, fără parabeni

Să ieși din baie și să miroși a căpșuni sau a ciocolată este minunat, însă, din păcate, dintre soluțiile cu care ne spălăm – cele parfumate nu sunt cele mai sănătoasă și deloc indicate persoanelor cu pielea sensibilă – acestea provocând iritații sau chiar alergii.

Parfumul – elementul care ne trezește simțurile atunci când încercăm un produs de îngrijire corporală nou – este pe lista celor mai dăunătoare ingrediente deoarece acesta poate provoca alergii, iritații, umflături, mâncărime, sensibilizând foarte tare pielea și suntem astfel nevoite să mergem la doctor pentru remedierea acestor probleme.

Majoritarea produselor ce conțin parfum au în componența lor parfumuri artificiale care au unicul scop de a ne câștiga prin miros.

Surprinzător, însă chiar și produsele ce conțin parfumuri derivate din uleiuri esențiale, de exemplu uleiul de lavandă, pot dauna persoanelor cu piele hipersensibilă, cauzând iritații.

Fără parfum, fără parabeni – sunt elemente esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi un produs de îngrijire corporală sau facială. Verifică lista de ingrediente și asigură-te că produsul nu conține parfum.

Secretul nostru? Mănușile exfoliante Nude sunt realizate din mătase naturală care îți ajută pielea să strălucească și să devină mai netedă încă de la prima folosire, datorită faptului că fibrele de mătase naturală îndepărtează instant celulele moarte și impuritățile pielii.

Mănușile Nude sunt un produs natural și prietenos cu pielea ta și cu mediul, iar pentru utilizarea lor nu trebuie să folosești un alt produs pentru gomaj, acestea și apa fiind suficiente pentru o exfoliere intensă atât pentru ten, cât și pentru corp.

Piele strălucitoare, aspect neted, reducerea hiperpigmentării, ajutor în lupta împotriva acneei, reducerea aspectului de coajă de portocală – acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți obține utilizând regulat mănușile exfoliante Nude .

Bine de știut! Poți folosi mănușile exfoliante Nude ori de câte ori simți că pielea ta are nevoie de exfoliere, însă pentru a nu risca să îți deshidratezi pielea și să afectezi secrețiile de uleiuri naturale, îți recomandăm să folosești mănușa Nude o dată pe săptămână. De asemenea, pentru o igienă corespunzătoare, specialiștii din domeniul sănătății recomandă înlocuirea mănușii odată la 6-8 utilizări.

Ai grijă de pielea ta pentru ca tu să radiezi de fericire și încredere! Starea ta de bine se poate îmbunătății daca pielea ta arată fantastic! Intră în familia Nude și descoperă avantajele folosirii unui produs fară parfum, 100% din mătase natural.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare