Frumoasa cu părul mov, Adena Pop, folosește mănușa exfoliantă Nude

Energie pozitivă, motivație, tips&tricks în materie de fashion, beauty, aesthetics & lifestyle – toate acestea sunt printre lucrurile pe care Adena Pop le prezintă și cu care își inspiră fanii în fiecare zi pe pagina ei de Instagram. 

Recent, printre produsele pe care Adena le-a încercat și totodată recomandat comunității ei din Social Media se numără și mănușa exfoliantă Nude.

Mănușa Nude este un produs revoluționar pe piața îngrijirii corporale deoarece oferă o exfoliere corporală intensă fară a avea nevoie de nimic altceva decât de apă – totul pentru a obține o piele netedă, strălucitoare și foarte catifelată la atingere, în mod natural.

Pentru că pielea ei trebuie sa fie mereu pregătită pentru shooting-uri foto sau video-uri, mănușa exfoliantă Nude o ajută pe Adena să aibă mereu pielea strălucitoare și catifelată și totodată îi oferă un moment de relaxare după o zi încărcată.

Cum funcționează mănușa exfoliantă Nude?

Foarte simplu: este nevoie doar să îți înmoi pielea în apă caldă pentru 10-15 minute, apoi să îți scoți corpul din apă, să umezești mănușa și să începi să îți masezi corpul cu mișcări de sus în jos, cu o intensitate moderată spre fermă. 

Astfel vei vedea imediat cum celulele de pielea moartă se desprind de pe corp, iar în final vei obține o piele netedă, strălucitoare și foarte fină la atingere. 

Beneficiile obținute în urma folosirii mănușilor exfoliante Nude sunt multiple, insă te lăsăm pe tine să afli mai multe despre asta pe www.benude.ro și poate chiar pe pielea ta. 🥰

Pentru că expunerea la soare nu o ajuta să obțină bronzul dorit, Adena își pregătește pielea cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude înainte de aplicarea autobronzantului, astfel obține o piele strălucitoare, fără imperfecțiuni și în tonul dorit fără bătaie de cap.

“Am renunțat demult să stau la soare pentru bronz. Mă fac roșie tare, mă ustură pielea și în scurt timp tot albă sunt. Însă acum, culoarea asta nebună de păr cere un skintone mai închis”, explică frumoasa influenceriță.

Daca și tu îți dorești o piele de zeiță, împreună cu Adena îți oferim un cod reducere pentru 10% extra discount la orice comanda: folosește codul Adena10 la check-out și cel mai cool produs nou de beauty va fi al tău!  

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare