Gina Strelițov, beauty & skincare addict

Chiar dacă tendințele actuale ne împing către perfecțiune, acesta este foarte greu de definit. Perfecțiunea, la fel ca și urâtul, frumosul etc, nu poate fi standardizată -  și asta pentru că suntem diferiți și avem nevoi și păreri diferite, motiv pentru care trebuie să ne iubim și acceptăm corpul așa cum este el în acest moment și să încercăm să-i oferim îngrijirea necesară în funcție de nevoile acestuia.

Gina Strelițov, Beauty & Skincare addict dar și unul dintre principalii administratori ai grupului de Facebook The Ordinary/Grupul fanilor din România (Îngrijirea pielii e o prioritate), ne povestește despre imperfecțiunile trupului ei cu care este împăcată și pe care totodată le acceptă, oferindu-i în același timp corpului ei îngrijirea de care are nevoie: Picioare perfecte? N-am! Am în schimb spider-veins, un început de varice, piele semi-transparentă, celulită, nici măcar dimensiunile consacrate de "marea industrie de frumusețe" nu le am. Îmi pasă? Nu (exceptând eventualele probleme de sănătate)!
Până și niște picioare atât de imperfecte ca ale mele merită să fie răsfățate, nu?”

 

Gina a descoperit mănușile exfoliante Nude pe care le folosește pentru îndepărtarea pielii uscate, acestea lăsându-i pielea vizibil mai fină și luminoasă, după cum ne dezvăluie pe pagina ei de Instagram. Frecând delicat pielea, o dată pe săptămână, Gina a observat cum pielea devine instant fină și strălucitoare după exfolierea pielii cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude pentru față și corp.

Pentru că este pasionată de îngrijirea feței, Gina a observat că după folosirea manușii exfoliante Nude pentru față, pielea, care era uscată din cauza tretinoinului, a rămas mult mai curată și uniformă, iar cele două comedoame pe care le avea în zona mandibulei au dispărut.

 

Cum se folosesc mănușile exfoliante Nude?

Foarte simplu: înmoi și relaxezi corpul într-o baie caldă pentru 10-15 minute după care trebuie să umezești și să începi a masa pielea corpului cu mișcări moderate spre ferme. Vei observa că mănușile exfoliante Nude sunt delicate cu pielea ta, acestea nezgâriind ca în cazul unui scrub pe bază de particule abrazive.

 

La fel cum recomandă și Gina Strelițov dar și medicii specialiști, este bine și indicat să hidratezi pielea cu cremă sau loțiunea preferată după procesul de îmbăiere și exfoliere pentru că permeabilitatea pielii este crescută datorită îndepărtării stratului de celule moarte de la suprafața acestuia, astfel cremele pătrunzând mai bine în piele.

O rutină de îngrijire corectă și adaptată nevoilor pielii tale, împreună cu mănușile exfoliante Nude pot face minuni vizibile la nivelul pielii tale. O piele strălucitoare, fină, fără imperfecțiuni sunt doar câteva dintre beneficiile folosirii mănușilor exfoliante Nude. Pentru membrii grupului The Ordinary/Grupul fanilor din România (Îngrijirea pielii e o prioritate) am creat special codul de reducere Ordinary10 pentru 10% extra discount pe www.benude.ro

Introdu și tu în rutina ta de îngrijire mănușile exfoliante Nude și împărtășește cu noi experiența ta Nude 🎀

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare