Grijă pentru tine, dar și pentru mediu: Skincare sustenabil

Dacă ritualul de frumusețe ocupă un loc important în viața ta, dar în același timp ești atentă și la impactul produselor asupra planetei, bine ai venit în clubul Nude 😊.

De-a lungul timpului am învățat că mediul înconjurător este minunat, însă suntem direct responsabili de îngrijirea și menținerea acestuia, motiv pentru care modificările climatice din ultimul timp ne-au făcut mai atenți și mai responsabili.

În ultimii ani, reglementările cu privire la reciclare, ambalare și păstrare au fost modificate, astfel încât să se reducă aportul de plastic si produse nereciclabile dăunătoare mediului înconjurător.

 

Nude, un brand românesc sustenabil

Ne place naturalul, astfel că am creat un produs din fibre pure de mătase, dezvoltat si produs după cele mai înalte standarde de creație ale producătorilor textili.

Nude este o mănușă exfoliantă care redă în cel mai simplu si natural mod strălucirea pielii tale. Pe lângă faptul că este produsă din materiale naturale, Nude nu este o mănușă de unică folosință, însă, pentru o igienă corespunzătoare, specialiștii din domeniul sănătății recomandă înlocuirea mănușii odată la 6-8 utilizări.

 

Desigur că am continuat cu sustenabilitatea și pe partea de ambalare, cutia în care ambalăm mănușile exfoliante Nude este produsă din carton – fiind ușor și simplu de reciclat, însă, aceasta poate avea și alte întrebuințări precum: suport pentru pensulele de machiaj, recipient de depozitare dischete demachiante, locul în care pixurile tale vor sta toate într-un loc 😊, și multe altele care pot prelungi viața cutiei Nude.

 

Cum se folosește mănușa Nude?

Odată pe săptămână este recomandat ca pielea ta să se bucure de un moment SPA la tine acasă.

Pasul 1: umple cada cu apă caldă, dizolvă o bilă de baie relaxantă cu o aroma de vis și lasă-te pradă relaxării pentru aproximativ 10-15 minute ( timp în care pielea corpului tău se înmoaie).

Pasul 2: clătește corpul de soluțiile folosite în apă, umezește mănușa Nude pentru corp și cu miscări de sus în jos, începe să îți masezi corpul. Vei observa cum pielea uscată și imperfecțiunile sunt îndepărtate – nu te speria – nu e mizerie – este doar piele moartă/uscată, impurități și sebum.

Pasul 3: după exfolierea corpului, îți recomandăm exfolierea feței. Dacă te întrebi cum îți înmoi pietea tenului, ei bine, aburul din baia caldă se ridică sufficient cât să înmoaie pielea feței, plus că poti ajuta procesul dacă aplici apă caldă pe față din când în când. Umezește manușa Nude pentru față și începe să îți masezi tenul delicat, insistând în zona T, cu grijă pentru zonele sensibile.

Pasul 4: clatește mănușile Nude cu apă caldă si lasă-le la uscat. In cea ce privește corpul, clătește-l astfel încât să îndepărtezi resturile obținute prin exfoliere și îți poți continua ritualul de îmbaiere, cu mențiunea că îți recomandăm ca epilarea să aibă loc după exfoliere, astfel firele de păr blocate sub piele vor fi eliberate iar tu te vei bucura de cea mai fina piele.

Pasul 5: după baie, hidratează.

Pasul 6: Enjoy Nude mood!

 

Pentru că este vară, trebuie să știi că un bronz de vis începe cu exfolierea naturală.

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare