Influencerii români aleg Nude pentru exfolierea tenului și a corpului

Adina Peptan, Dr. Elena Alecu, Alexandra Dobre, Daniela Anghel, Alina Dumitru sunt doar câteva dintre influencerițele românce care își inspiră comunitatea cu recomandări de fashion & beauty, skincare și îngrijire corporală.

Ce au cele aceste frumoase InstaStars în comun? Recent, în rutina lor de îngrijire corporală a intrat Nude – mănușa exfoliantă din mătase naturală.

Nude a revoluționat piața din România cu cea mai simplă și intensă metodă de exfoliere corporală și facială, totul având la bază vechiul ritual turcesc de curățare corporală Hammam, utilizând exclusiv o mănușă din mătase naturală. Nimeni nu se aștepta ca o mănușă fină și frumoasă să ofere o exfoliere intensă și o piele strălucitoare instant de la prima folosire, asta pentru că majoritatea ne-am obișnuit cu clasicele variante de bureți de baie sau geluri de duș cu particule care mai mult zgârie pielea decât să îndepărteze celulele moarte.

"Toate știm cât de importantă este exfolierea pentru piele, astfel încât cei de la @benude.ro au venit în ajutorul nostru cu niște mănuși pentru exfoliere realizate din fibre naturale din mătase ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii" le-a împărtășit Alexandra Dobre fanilor ei de pe Instagram

Beneficiile utilizării mănușilor exfoliante Nude sunt multiple și foarte benefice întregului corp:

⚪ Exfoliază și curăță în profunzime
⚪Îmbunătățesc aspectul cicatricilor și vergeturilor
⚪Curăță tenul și îi oferă strălucire
⚪Îmbunătățesc circulația
⚪Elimină autobronzantul

*lista completă o puteți găsi pe site-ul nostru, la secțiunea Beneficii, sau cel mai bine ar fi să te lămurești singură de beneficiile aduse de utilizarea mănușilor exfoliante Nude pentru exfolierea corpului și a tenului.

“De ceva timp folosesc pentru exfoliere mănușa de la Nude . Este indicată folosirea ei doar o dată pe săptămână, este realizată din fibre naturale de mătase ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii fără a avea nevoie de vreun alt produs sau substanță” – astfel le-a prezentat Daniela Anghel mănușa Nude urmăritorilor ei de pe Instagram.

Întradevăr, pentru a folosi Nude ai nevoie doar de apă și de mănușa în sine, nimic mai simplu, mai eficient și mai natural. Pentru rezultate de invidiat și pentru a ne asigura că nu afectăm pielea, recomandăm împreună cu specialiștii din domeniul sănătații folosirea mănușilor exfoliante Nude o dată pe săptămână și înlocuirea acestora după 6-8 utilizări, pentru o igienă corespunzătoare.

Dr. Elena Alecu își provoacă fanii cu o întrebare: “Cui îi place HAMMAMUL să ridice mâna sus ❣?”. Mănușile exfoliante Nude sunt realizate din mătase naturală după cele mai înalte standarde ale inginerilor textili de top din Turcia.

Tu ai încercat? Hai să descoperi pe pielea ta beneficiile exfolierii corporale cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude și să îți pregătești corpul pentru plajă.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare