Îngrijirea pielii și exfoliere naturală pentru bărbați

Surprinzător sau nu, și bărbații au nevoie de o rutină de îngrijire a pielii - hidratare, fermitate și o textură plăcută, fără imperfecțiuni a pielii, precum și pentru prevenirea primelor semne de îmbătrânire.

Este adevărat că rutina de skincare a bărbaților este de cele mai multe ori mult mai simplă față de cea a femeilor, ÎNSĂ ne bucurăm că există și mai ales că barbații au conștientizat că este necesar să aibă grijă de aspectul pielii lor.

În ultimul timp, tot mai mulți domni își doresc să arate bine, să își păstreze un aspect mai tânăr, motiv pentru care interesul față de produsele cosmetice de îngrjire a crescut, la fel ca cel pentru acumularea de informații cu privire la piele.

 

Pași mici pentru rezultate WOW

Cel mai important pas este să înțelegi nevoile pielii tale, ca bărbat. Dacă pielea feței se descuamează este destul de clar că te confrunți cu o piele uscată și tot ce este nevoie să faci este să înlături pielea moartă și să hidratezi intens.

Un alt aspect important este să-ti creezi o rutină simplă, care să devină un obicei ușor de urmat și asta pentru că rutina de skincare trebuie să o avem toata viața iar o rutină dificilă o sa devină un chin în timp și cu siguranță vom fi tentați să renunțăm la ea.

Aruncă un ochi pe eticheta produselor pe care le folosești. Știu, nu toți am terminat vreo specializare cu profil chimic, însă poți ține cont că produsele pe care alegi să le folosești să nu conțină ingrediente iritante precum: parfum, uleiuri esențiale, alcool. Dacă ai o iubită/soție pasionată de skincare înseamnă că nu trebuie să îți faci griji – te va ajuta cu siguranță să îți găsești produsele potrivite.

 

Iată ce îți propunem:

  1. Curățarea tenului – spală-te pe față dimineața și seara, și după fiecare antrenament la sală. Îndepărtează impuritățile de pe față utilizând un produs prietenos – poți încerca gelul de curățare Cerave pentru tenul normal mixt.
  2. Exfoliază-ți tenul și corpul o dată pe săptămână. Exfolierea nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire corporală. Este necesar să îndepărtăm celulele moarte de la nivelul pielii pentru a obține o piele sănătoasă, luminoasă și pregatită pentru bărbierit/epilat. Mănușile exfoliante Nude sunt cea mai naturală și simplă metodă de exfoliere pe care o poți utiliza fără bătăi de cap. Trebuie să știi că exfolierea ajută și la eliminarea firelor de păr de sub piele, astfel îți poți pregăti fața pentru bărbierit sau corpul înainte de epilare.
  3. Hidratarea – utilizează o cremă/loțiune hidratantă ușoară, care să nu îți lase senzația de gras la nivelul pielii pentru a nu te deranja. De asemenea cosumul regulat de apă sporește elasticitatea pielii, așa că nu uita să consumi apă în funcție de nevoile corpului tau – dacă obișnuiești să mergi la sală, trebuie sporit consumul de apă deoarece o bună parte este eliminat prin transpirație în timpul antrenamentelor. Îți recomandăm o cremă hidratantă cu spf pentru că sigur știi că avem nevoie de protecție solară indiferent de anotimp pentru a oferi o barieră de protecție a pielii.

 

Ai grijă de pielea ta, este foarte important! Curățare, exfoliere, hidratare – nimic mai simplu pentru un aspect tânăr și strălucitor.

 

PS: Și dacă încă nu știi ce cadou să oferi femeilor din viața ta de Crăciun, te ajutăm noi – Mănușile exfoliante Nude sunt cadoul perfect indiferent de ocazie :D

Sursa foto: Nude & Unsplash.com

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare