Mănușa exfoliantă Nude intră in rutina de îngrijire a Adinei Peptan

Energie pozitivă, inspirație în materie de fashion, beauty & lifestyle – toate acestea sunt printre lucrurile pe care Adina Peptan le prezintă și își inspiră fanii în fiecare zi pe pagina ei de Instagram. 

Recent, printre lucrurile pe care Adina le-a încercat și totodată recomandat comunității ei din Social Media, se numără și mănușa exfoliantă Nude. Mănușa exfoliantă Nude este un produs revoluționar pe piața îngrijirii corporale deoarece oferă o exfoliere corporală intensă fară a avea nevoie de alte produse – totul pentru a obține o piele netedă, strălucitoare și foarte catifelată la atingere, în mod natural.

Pentru că pielea ei trebuie sa fie mereu pregătită pentru shooting-uri foto sau video-uri, mănușa exfoliantă Nude o ajută pe Adina să aibă mereu pielea strălucitoare și catifelată și totodată îi oferă un moment de relaxare după o zi încărcată.

Frumoasa blondă s-a remarcat mereu prin fotografiile ei WOW - iar acum nu putem decât să ne bucurăm când vedem cum îi strălucește pielea în fiecare cadru - și știm că nu sunt "de vină" filtrele 😍.

Cum funcționează mănușa exfoliantă Nude? Foarte simplu: este nevoie să îți înmoi pielea în apă caldă pentru 10-15 minute, apoi să îți scoți corpul din apă, să umezești mănușa și să începi să îți masezi corpul cu mișcări de sus în jos, cu o intensitate moderată spre fermă.

Astfel vei vedea imediat cum celulele de pielea moartă se desprind de pe corp, iar în final vei obține o piele netedă, strălucitoare și foarte fină la atingere. 

Beneficiile obținute în urma folosirii mănușilor exfoliante Nude sunt multiple, insă te lăsăm pe tine să aflii mai multe despre asta pe www.benude.ro și poate chiar pe pielea ta 😊.

Urmărește pagina noastră de Instagram pentru că îți pregătim multe surprize!  

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare