Mănușa exfoliantă Nude, recomandarea grupului The Ordinary

 

Pielea este cel mai mare și unul dintre cele mai importante organe ale corpului nostru - de care trebuie să avem grijă și pe care trebuie să îl protejăm de factorii externi.

Ce este foarte important?

Să îți cunoști pielea și să stabilești nevoile acesteia. De-a lungul timpului suntem sigure că ai încercat diverse produse – unele au avut rezultate pozitive, altele nu, motiv pentru care nu poți pune orice substanță activă sau cremă pe pielea ta, fie că vorbim de față sau de corp, fără să te informezi despre efectele acesteia și mai ales despre ingrediente.

 

The Ordinary/Grupul fanilor din Romania (Ingrijirea pielii e o prioritate) este cea mai mare comunitate de skincare și beauty din Romania care și-a propus (și a reusit – spunem noi) să educe, să ajute, să tragă semnale de alarmă și să asigure o sursa continua de informații despre cele mai bune produse de îngrijire a tenului și a corpului. 

Dacă vrei să îți alcătuiești o rutină corectă, poți intra pe grup și cu siguranță vei găsi suficiente exemple pe care să le aplici. De asemenea, tot acolo poți învăța cu usurință cum să citesti eticheta unui produs pentru a te asigura că acesta nu conține substanțe care îți pot face rău.

Produsele fără parfum, SPF, spf si SpF, exfoliere și produse fără substanțe active care pot dăuna pielii – sunt printre cele mai importante aspecte de care țin cont membrele grupului.

Printre cele mai recente recomandări ale grupului se numără cea mai naturală și simplă metodă de exfoliere facială și corporală – Mănușile exfoliante Nude.

Mănușile exfoliante Nude sunt concepute 100% din mătase naturală și îți oferă o exfoliere blândă dar intensă, reușind cu success să îndepărteze pielea moartă și imperfecțiunile de la nivelul pielii.

Pe deasupra, modul de utilizare al acestora îmbină utilul cu plăcutul: practic trebuie doar să te relaxezi într-o baie caldă pentru 10-15 minute iar apoi să îți masezi tenul cu mănușa specială pentru fată, apoi corpul cu mănușa specială pentru corp. Vei observa cum pielea moartă este îndepărtată, imperfecțiunile sunt reduse, firele de păr blocate sub piele sunt eliberate, ai parte de un masaj care stimulează circulația sangvina, iar la final obții o stare generală de bine și o piele super fină.

Recomandarea noastră și a medicilor este să folosești mănușile exfoliante Nude odată pe săptămână iar pentru o igienă corespunzătoare specialiștii din domeniul sănătății recomandă înlocuirea mănușilor odată la 6-8 utilizări.

 

Dacă și tu îți dorești o piele de senzație, împreună cu grupul The Ordinary avem un cod pentru 10% extra discount – folosește codul Ordinary10 la checkout.

 

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare