Mănușa exfoliantă Nude, recomandată de medici

Dr. Anca Stancu este o prezență mereu zâmbitoare și inspirațională – atât pe coridoarele Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, cât și în online. Grija pentru oameni este prioritatea ei ca medic, iar pasiunea pentru frumusețe o definește ca femeie și influencer.

Suntem fericiți și onorați când o doamnă doctor alege să folosească mănușa exfoliantă Nude pentru îngrijirea personală și o și recomandă cu încredere comunității ei

Recent, Dr. Stancu și-a scris părerea despre mănușa Nude pe contul ei de Instagram.

“Mănușa Nude este preferata mea, o folosesc o dată pe săptămână și îmi place mult pentru că exfoliază și curăță în profunzime, îmbunătățește circulația, curăță tenul și îi oferă strălucire, ajută în lupta împotriva acneei și lasă pielea netedă și catifelată”, a povestit dr. Anca Stancu.

Mănușile exfoliante Nude reprezintă cea mai simplă și cea mai naturală soluție de exfoliere corporală și sunt adorate de femei din întreaga țară, de beauty influencers, vedete, medici și specialiști din domeniul sănătății.

Pentru noi, aceasta este cea mai puternică și frumoasă confirmare că am reușit să creem un produs eficient, sigur, de încredere și care oferă un moment autentic de relaxare și răsfăț pentru femei minunate.

Despre exfoliere

Exfolierea corporală este procesul prin care sunt îndepărtate celulele moarte, iar pielea uscată și imperfecțiunile sunt eliminate de pe suprafața pielii. Efectul exfolierii cu mănușile Nude te va surprinde cu siguranță: pielea devine vizibil mai strălucitoare, mai netedă și catifelată încă de la prima folosire.

Pe langă eficiența lor in procesul de redare a strălucirii pielii tale, mănușile exfoliante Nude sunt și foarte usor de folosit: este nevoie doar să îți înmoi corpul într-o baie caldă, apoi să umezești mănușa și să îți masezi pielea – vei observa cum pielea uscată este îndepărtată iar la final te vei bucura de o piele netedă și catifelată.

Comandă-ți și tu pachetul Nude care ți se potriveste și ofera-ți un moment de răsfăț și o piele de senzație după modelul doamnei doctor Anca Stancu!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare