Mănușa Nude: Ritual vechi, strălucire nouă

Avem convingerea că o piele sănătoasă și strălucitoare este rezultatul unei conexiuni bine definite între trup și minte. Cu această abordare aproape holistică pe care o avem asupra frumuseții avem ca scop transformarea rutinei de skincare într-un ritual aparte, folosind doar ingrediente 100% naturale.

Obiectivul nostru principal este de a încuraja oamenii să își accepte și să își îmbrățișeze strălucirea naturală introducând în rutina lor produse naturale, sigure și extrem de eficiente.

Ne străduim să prezentăm cât mai clar și pe înțelesul tuturor despre aceste tehnici vechi care au la bază exfolierea corporală, precum și despre multitudinea de beneficii aduse de acest proces.

Mănușile exfoliante Nude sunt mănuși realizate din mătase naturală ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a imperfecțiunilor și au la bază tehnica de curățare din băile tradiționale turcești (Hammam). Mănușile exfoliante Nude îți oferă o experiență intensă deoarece folosindu-le vei avea parte de o exfoliere profundă, ce îți va curăța și purifica pielea complet.

Acest remediu natural are ca scop combaterea pielii uscate, a punctelor negre, a cicatricilor în urma acneei, a vergeturilor, a celulitei, a keratozei pilare și a hiperpigmentării.

De asemenea, mănușa exfoliantă Nude poate fi folosită pentru pregătirea pielii înainte de aplicarea autobronzantului sau pentru îndepărtarea acestuia. Pentru că în timpul folosirii mănușii exfoliante Nude vei avea parte și de masaj, aceasta îmbunătățește circulația , stimulând astfel producerea de colagen și elastină necesare pielii, ajută la eliminarea și prevenirea creșterii sub piele a firelor de păr, în final lăsând corpul energizat și revigorat.

Mănușa exfoliantă de față Nude curăță tenul și îi oferă strălucire, ajută în lupta împotriva acneei și a punctelor negre, are ca scop reducerea aspectului de hiperpigmentare și de micșorare a porilor și îmbunătățește textura și senzația pielii.

Produsele noastre te vor ajuta să îți iubești mai mult corpul și îți vor crește încrederea de sine, oferindu-ți un moment de relaxare.

Nu uita! Sunt produse complet naturale, nu conțin parabeni, iar pentru a obține exfolierea nu ai nevoie de alte substanțe active. Ai nevoie doar de apă și de mănușile exfoliante din 100% mătase naturală Nude pentru ca pielea ta să devină instant mai strălucitoare si catifelată.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare