Mănușile Nude sunt magice pentru Sonia Trifan

Designerul vestimentar Sonia Trifan a introdus în rutina ei de îngrijire corporală mănușile exfoliante Nude, create din 100% mătase naturală. Aceata a observat imediat pe pielea ei beneficille folosirii mănușilor exfoliante Nude, obținând o piele “mai mătăsoasă ca niciodată”, după cum spune chiar ea.

De foarte mult timp caut un produs care să exfolieze și să lase pielea uscată mult mai catifelată. Nu îmi place să recomand și nu o fac de obicei – decât dacă folosesc și chiar cred că acel produs este magic.”

Pentru că Sonia este un Beauty Icon iar tenul ei are nevoie de o îngrijire specială, mănușa exfoliantă Nude pentru față i-a oferit o curățare adecvată a porilor după demachiere și totodată o exfoliere blândă, astfel încât orice urmă de machiaj să fie îndepărtată iar tenul să strălucească, după cum le-a relatat vedeta fanilor ei de pe Facebook

Este foarte ușor de folosit, relaxantă și iti transformă baia de acasă într-un adevărat hammam spa”, a concluzionat Sonia Trifan.

Unele dintre beneficiile folosirii mănușilor exfoliante Nude sunt:

 ❤ pielea uscată devine mai netedă și mai catifelată

 ❤ îmbunătățesc aspectul vergeturilor și cicatricilor

 ❤ exfoliază și curăță pielea în profunzime

 ❤ îmbunătățesc circulația

 ❤ elimină autobronzantul

Sonia le recomandă fanilor să se bucure de un moment de răsfaț acasă, să testeze experiența hammam in baia proprie, oferindu-le un cod de reducere activ pe site-ul Nude: sonia5.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare