Medicii dermatologi recomandă exfolierea naturală a tenului

Pasiunea pentru sănătate și frumusețe, dar mai ales grija pentru oameni sunt doar câteva dintre calitățile care o definesc și o determină să se specializeze constant pe dr. Amalia Anghel.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și doctor în științe medicale, este fără îndoială unul dintre cei mai buni și renumiți dermatologi din Romania, aceasta punând și bazele clinicii Skinmed – un spațiu destinat sănătății pielii.

Dacă o vei întâlni pe Dr. Amalia Anghel vei înțelege instant de ce foarte multe dintre pacientele doamnei doctor sunt interesate de rutina de îngrijire a tenului pe care aceasta o folosește.

Pentru că fiecare ten are nevoie de o îngrijire personalizată în funcție de nevoile și problemele acestuia, dar și pentru că Dr. Anghel este extrem de pasionată de skincare – și acest lucru se vede din fotografiile ei de pe Instagram, dar mai ales în persoană. Dr. Anghel este de părere că fiecare femeie este unică și, astfel, tenul fiecăreia are nevoi specifice.

Un adevăr este însă universal: pentru un ten luminos și sănătos, exfolierea săptămânală este ideală.

Pentru exfolierea tenului, dr. Amalia Anghel folosește săptămânal mănușa exfoliantă Nude pentru față. Mănușa exfoliantă Nude pentru ten îi oferă frumoasei doctorițe o exfoliere prietenoasă cu pielea și cu mediul, tenul căpătând instant un aspect luminos, sănătos și șansele ca acesta să dezvolte coșuri sau puncte negre fiind reduse.

“Tot ce ai nevoie pentru a-ți exfolia corect și complet tenul, oriunde și oricând, este mănușa Nude în sine + apă. Nu uita ca la finalul exfolierii să clătești tenul și să folosești o cremă puternic hidratantă. Igienizează mănușa Nude clătind-o cu apă caldă” – recomandă dr. Anghel.

Dacă și tu îți dorești un ten radiant, fără coșuri și puncte negre, hai pe www.benude.ro și află mai multe despre beneficiile mănușilor Nude – cea mai naturală metodă de exfoliere naturală a tenului și corpului - Dr. Amalia Anghel îți oferă cadou și 10% EXTRA REDUCERE ---- folosește codul Amalia10 la checkout.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare