Mezanin Market: Primul târg la care poți încerca mănușa Nude!

Pentru că ți-ai dorit să ne cunoaștem mai bine și să descoperi de aproape mănușa exfoliantă Nude, facem un pas important – în perioada 17-18 Septembrie participăm la primul nostru târg în offline: Mezanin Market – Palatul Universul .

Pe parcursul celor 2 zile te așteptăm la discuții deschise despre skincare, exfoliere, frumusețe naturală și piele strălucitoare, totul la o cafea bună de la @beans&dots, sponsorii de energie ai evenimentului.

De asemenea, la Mezanin Market vom face premiera celor două produse noi marca Nude - care vor completa ritualul tău simplu, rapid, natural și eficient de îngrijire!

Valorile noastre principale sunt naturalețea și sustenabilitatea, aliniate unei filosofii de skincare pe care o îmbrățișăm cu toată ființa: #Skinimalism. Practic, e o întoarcere la tot ce înseamnă natural, la simplu și firesc. În loc să folosești seruri, creme, o mie și una de esențe, te rezumi la câteva cosmetice must-have, cu eficiență dovedită, și în rest folosești produse sustenabile, care respectă mediul și corpul.

Poate un accesoriu atât de delicat să realizeze o exfoliere ca la carte? Poate, și încă cum! Mănușile exfoliante Nude nu numai că îndepărtează celulele moarte, lăsând tenul neted și strălucitor, dar îmbunătățesc aspectul cicatricilor și vergeturilor, curăță și ameliorează circulația, făcând pielea mai „permeabilă” și ajutând în lupta contra hiperpigmentării și acneei.

Cum le folosești? 

E atât de simplu și de plăcut. Dă drumul la apă caldă în cadă, adaugă o mână de sare de baie CALM (vezi produsele Nude) și aprinde o lumânare parfumată, apoi scufundă-te în apa caldă și timp de 10-15 minute golește-ți mintea de griji. După ce pielea ți s-a înmuiat, masează cu mănușa exfoliantă din mătase și privește cu ochii tăi cum pielea ți se transformă! Pielea uscată/moartă este îndepărtată imediat iar la final te vei bucura de o piele incredibil de fină. PS: nu uita de hidratare.

Nude is a mood: hai să te alături și tu miilor de femei care se bucură de beneficiile aduse de cea mai simplă și naturală metodă de exfoliere din România. 

Ne vedem la Mezanin Market!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare