NAVI: Exfoliere naturală pentru o piele fină, fără vergeturi

Atunci când soțul este fotograf și te afli și în vacantă la malul mării, se creează automat cadrul perfect pentru un pictorial de senzație – ceea ce s-a întâmplat și în cea mai recentă călătorie în Bulgaria a solistei NAVI.

Cu NAVI v-am mai făcut cunoștință și în alte articole, însă nu ne putem abține să scriem despre ea pentru că firea ei mereu optimistă și plină gânduri bune cu care mută munții din loc ne inspiră.

Dacă o urmăriți pe NAVI, poate stiți că în urmă cu ceva timp a trecut printr-o intervenție chirurgicală care a ajutat-o să scape de un surplus de kilograme. Începând cu această schimbare, NAVI și-a modificat cu totul stilul de viață – face sport regulat, urmează o dietă personalizată sub îndrumarea unui nutriționist și își menține mereu corpul hidratat și în echilibru cu nevoile și trăirile ei.Pentru că îi place să aibă grijă de aspectul ei fizic, NAVI folosește mănusile exfoliante Nude regulat, încă de când acestea au intrat pe piața din România, ea fiind printre primele persoane care au testat mănușile exfoliante Nude realizate 100% din mătase naturală.

 

Cum o ajută mănusile exfoliante Nude pe NAVI

În primul rând, în urma exfolierii naturale, pielea lui Navi este fină și catifelată, pielea moartă fiind îndepărtată. Totodată, masajul pielii cu mănușile pentru gomaj Nude ajută la reducerea aspectului vergeturilor și luptă împotriva celulitei, ceea ce o ajută pe artista noastră să își afiseze cu mândrie corpul de sirenă.

“Mănușa a dat rezultate (exfoliere impecabilă, piele moartă îndepărtată imediat) încă de la prima utilizare și a continuat să facă treabă bună, netezind în timp și imperfecțiunile de la suprafața pielii” - le relateaza NAVI fanilor ei de pe Instagram.

 

Cum se folosesc mănușile exfoliante Nude

Nimic mai simplu decât prin înmuierea corpului într-o baie caldă pentru 10-15 minute, timp în care îți poți relaxa trupul și mintea. Apoi este nevoie doar să umezești mănușa, să clătești corpul de soluțiile folosite în apă și să începi să masezi cu mișcări ferme tot corpul. Vei vedea cum pielea uscată este îndepărtată. După acest proces îți poți continua ritualul de îmbăiere, epilarea fiind indicată după exfoliere pentru ca firele de păr blocate sub piele să fie eliberate.

La sfarșit vei observa cum pielea ta își recapătă strălucirea, este foarte fină la atingere, iar imperfecțiunile sunt corectate

 

Alte lucruri pe care le apreciază NAVI la mănușile exfoliante Nude:

  • Reprezintă varianta sustenabilă în materie de exfoliere – fără ambalaj de plastic, ai nevoie doar de apă și nicio altă substanță pentru a obține un gomaj impecabil
  • Un moment de relaxare doar pentru tine, cu masaj și o baie caldă relaxantă
  • Ambalajul calitativ și rezistent, care îți permite să iei mănușile cu tine oriunde

 

La fel ca în cazul periuțelor de dinți, recomandăm înlocuirea mănușilor exfoliante o dată la 6-8 săptămâni pentru a asigura o igienă corespunzătoare.

 

Iubește-ți corpul, antrenează-ți mintea și oferă-ți un moment de terapie pentru trup și suflet cu mănușile exfoliante Nude.

 

PS: Folosind codul Navi10 aveți 10% reducere la orice comandă Nude

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare