Navi: tips & tricks pentru îngrijirea corporală

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, frumoasa cântăreață NAVI a lansat recent un episod de vlog în care le vorbește fanilor ei despre îngrijirea corporală și le oferă câteva tips & tricks care o ajută să fie mereu într-o formă de invidiat și cu o piele strălucitoare.

Pentru că trebuie să fie mereu pregătită pentru apariții TV, filmări de videoclipuri, sesiuni foto, NAVI ne dezvăluie cele mai simple 5 obiceiuri sănătoase și rapide pe care le utilizează și care îi oferă o stare de bine, o piele mereu fresh, sănătoasă și catifelată.

Hidratarea adecvată, somnul regulat și colagenul pudră sunt câteva dintre recomandările lui NAVI, însă pe lista ei au intrat recent și mănușile exfoliante Nude, pe care le folosește de aproximativ 2 luni și de care s-a îndrăgostit datorită eficienței cu care acestea îndepărtează celulele moarte de pe piele, elimină imperfecțiunile și oferă instant o senzație de catifelare și strălucire.

Pentru că lui NAVI îi plac lucrurile simple, frumoase și eficiente, săptămânal își crează ambianța perfectă pentru un moment spa la ea acasă, beneficiind și de cea mai naturală metodă de exfoliere corporală cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude.

Mănușile exfoliante Nude sunt realizate 100% din mătase, acestea oferind o exfoliere intensă și o catifelare instantă de la prima utilizare. Cât de mult reușește să te exfolieze o mănușă fină din matase? Suficient cât pielea ta să nu fie afectată iar celulele moarte și imperfecțiunile îndepărtate cu succes.

Cum funcționează? Îți pregătești cada cu apă caldă, lumânări, esențe relaxante, și îți înmoi corpul pentru 10-15 minute, timp în care îți relaxezi mintea și corpul. Următorul pas constă în clătirea corpului de soluțiile folosite în apă, umezirea mănușii și masarea corpului cu mișcări moderate spre ferme.

Este posibil ca la prima utilizare să nu fie vizibilă exfolierea în sine, însă la a doua utilizare aceasta cu siguranță va fi vizibilă, dar indiferent de acest aspect pielea ta va deveni imediat catifelată la atingere, strălucitoare și netedă.

NAVI folosește și mănușa Nude pentru ten, aceasta oferindu-i un ten mai luminos, porii fiind curățați în profunzime și orice urmă de machiaj fiind îndepărtată.

Dacă sunteți curiosi să aflați mai multe despre rutina de îngrijire corporală a lui NAVI , o puteți urmări pe Instagram sau pe canalul ei de Youtube.

❗ Ești fan/ă NAVI?! Atunci poți beneficia de codul de reducere Navi5 , care îți aduce instant 5% discount pentru orice comandă Nude.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare