New in town: prosopul de păr Pure White

 În ultimul timp investiția în produse și instrumente speciale pentru îngrijirea părului a crescut semnificativ – totuși, un ultim produs esențial pentru îngrijirea părului tău este adesea trecut cu vederea: prosopul.În timp ce utilizarea unui prosop obișnuit pare o treabă cât se poate de normală, potrivit hair styliștilor – prosopul standard este greu si aspru, motiv pentru care creează prea multă frecare pe părul ud și, în cele din urmă, reușește să rupă firul de păr sau să îl deterioreze.

Prosoapele special concepute pentru păr sunt realizate din materiale atent alese pentru a fi blânde cu firul de păr și în același timp pentru a reduce timpul de uscare.

Pentru că firul de păr este mult mai fragil atunci când este ud, manipularea părului ud și deteriorat poate să te coste mai mult decât îți dai seama. O uscare *ca la carte* a părului deteriorat presupune blândețe și atenție, motiv pentru care îți recomandăm prosopul de păr Pure White  – special conceput pentru a avea grijă de părul tău în cel mai delicat și natural mod posibil – acesta reduce frecarea care poate provoca ruperea și despicarea firelor fragile.

Special pentru tine, am creat un prosopul de păr Pure White - luxuriant, puternic absorbant, realizat 100% din bumbac gofrat de cea mai bună calitate. Are o textură moale și ușoară pentru a-ți proteja părul și a reduce la jumătate timpul de uscare fără să afecteze foliculii piloși.

Prosopul Nude absoarbe umezeala și excesul de apă în doar câteva minute și îți permite să-ți ții părul ridicat și protejat în timp ce-ți efectuezi restul ritualului de îngrijire & relaxare.

Datorită formei sale, este potrivit oricărui tip de păr, indiferent de lungime, oferind o uscare confortabilă,  fără încărcarea părului sau electrizare.

Eco-Friendly/Sustenabilitate

Personal și profesional punem mare preț pe amprenta pe care o lăsăm pe pământ, motiv pentru care am ales întotdeauna materiale naturale, atât pentru mănușile exfoliante 100% mătase naturală Nude – face & body  dar și pentru sarea de baie cu lavandă natural.

Pentru prosopul de păr Pure White am ales bumbacul deoarece este un material natural, biodegradabil.

Microfibra a fost una dintre opțiuni însă micro-materialele plastice produc daune considerabile modiului înconjurător, iar noi încercăm mereu să găsim alternative pentru ca produsele Nude să fie cât se poate de ecologice și sustenabile.

 

Bine de știut despre prosopul de păr Pure WHite:

  • Fabricat din bumbac 100%
  • Poate fi folosit pentru uscarea părului, dar și în timpul tratamentelor capilare ce necesită acoperire, pentru protecție
  • Se curăță manual sau la mașina de spălat rufe – temperatura recomandată: 40°C
  • Poate fi folosită în metoda Curly Hair
  • Prinderea se face la spate, foarte ușor, cu ajutorul unui nasture alb

 

Te așteptăm în grupul femeilor ce pun preț pe materiale naturale și calitative în rutina lor de îngrijire!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare