New Year’s resolutions

Începutul de an este întotdeauna o ocazie bună în care să îți faci ordine în minte, să îți stabilești prioritățile pentru noul an și de ce nu, să îți faci chiar o listă cu lucrurile pe care ți le dorești în următoarea perioadă.

Rezoluțiile de Anul Nou înseamnă mai mult o promisiune către tine și o modalitate care să te ajute să îți atingi obiectivele stabilite. Însă, ce nu trebuie să uiți, sunt lucrurile frumoase care au venit în viața ta în anul ce tocmai s-a încheiat.

Dacă îți dorești schimbare în viața ta, te îndemnăm să o faci cu pași mici, și conform cărții Atomic Habits ( pe care o și recomandăm să o adăugi pe lista ta de citit) avem nevoie de doar 1% îmbunătățire în fiecare zi pentru ca la final să ne bucurăm de succes.

Noi, cei din echipa Nude, suntem recunoscători pentru toate lucrurile care ni s-au întâmplat în 2021. A fost un an special pentru noi, anul în care Nude a luat naștere și a adus către tine cea mai naturală și simplă metodă de exfoliere corporală din România.

Ne-am făcut o listă de 10 rezoluții pentru 2022 pe care vrem să o împărtășim cu voi:

  1. Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile care vin în viața mea.
  2. Am grijă de mine, mă iubesc și mă bucur de frumusețea mea naturală.
  3. Fac plimbări în aer liber de 3x pe săptămână.
  4. Aducem produse noi în portofoliul Nude.
  5. Socializez și petrec timp frumos alături de prieteni și familie.
  6. Lupt mai mult pentru atingerea obiectivelor. Îmi îndeplinesc visurile și nu mă dau bătută.
  7. Zâmbesc mai mult, transmit iubire și ofer o vorbă bună.
  8. Ies din zona de confort și fac lucruri noi, interesante.
  9. Am grijă de pielea mea, folosesc mănușile exfoliante Nude în fiecare săptămână pentru îndepărtarea pielii uscate și a imperfecțiunilor, punând-mi la punct rutina de skincare.
  10. Continui să mănânc sănătos astfel încât organismul meu să primească energia de care are nevoie.

Vă dorim un 2022 fericit, în care să vă apreciați mai mult, să vă iubiți mai mult și să vă bucurați de frumusețea voastră naturală și de o piele strălucitoare în fiecare zi.

Vă mulțumim pentru un an minunat în care ne-ați oferit încrederea voastră și ați ales Nude. 2022 se arată și mai tare și plin de surprize, așa că... rămâneți aproape!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare