Nude Beauty: Cezara Munteanu

Cu foarte multe calități la activ, printre care se numără actoria, cântatul, rolul de prezentator TV, gătitul, life coach-ingul și multe altele, Cezara Munteanu surprinde și cu o frumusețe naturală aparte.

Cezara a făcut parte din echipa campaniei de lansare Nude pe piața din România, ea fiind modelul ales de noi pentru ședința foto și video-ul de prezentare realizate. Am fost plăcut impresionați de delicatețea și profesionalismul de care dă dovadă atunci când este implicată în astfel de proiecte.

Pentru că știm că are un program încărcat cu foarte multe proiecte în desfășurare iar pielea ei are nevoie de o îngrijire aparte, i-am oferit Cezarei un moment de relaxare cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude.

Ce sunt mănușile exfoliante Nude? Sunt mănuși realizate după cele mai înalte standarde ale inginerilor textili din Turcia, din 100% mătase naturală, cu ajutorul cărora îți poți exfolia corpul și fața și în același timp să ai parte de un moment Spa la tine acasă.

Cum funcționează? Așa cum vei vedea și în video-ul de de prezentare, este nevoie doar de apă și mănușile exfoliante Nude pentru a obține o piele cu adevărat mai strălucitoare și catifelată încă de la prima folosire.

Găsești mai multe informații despre procesul simplu pe care trebuie să îl urmezi într-un articol anterior postat pe blogul nostru

Cezara le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram câteva poze realizate de fotograful Andrei Grigore  împreună cu Nude, iar reacțiile nu au încetat să apară, aceștia complimentând-o și apreciindu-i postarea. De machiajul si părul Cezarei s-a ocupat buna noastră prietenă make-up Artist Stela Ciciu.

Dacă vrei și tu să scapi de imperfecțiuni și să ai o piele netedă și catifelată, comandă-ți chiar acum mănușa ta exfoliantă Nude și bucură-te de experiența celei mai naturale metode de exfoliere corporală!

❤ Nu uita că în perioada 1-3 mai ai transport gratuit oriunde în România folosind codul Paste la check-out.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare