Oferte noastre de Black Friday pentru o piele fină și sănătoasă

 Cea mai așteptată perioadă din an, în care reducerile efectiv o iau razna în cel mai bun mod, a venit!

#NudeFriday este aici 💖 Primul nostru Black Friday împreună și cele mai tari reduceri de până acum pentru mănușa Nude!

Sperăm că ai fost pe fază și ți-ai ales deja produsul favorit - și că ți-ai anunțat și grupul de prietene despre ofertele active Nude.

Dăm startul celor mai așteptate reduceri din toamna în care ritualul tău de beauty se va schimba pentru totdeauna. Te așteptăm să faci parte din familia Nude și din grupul fetelor cu o piele strălucitoare în mod natural ✨

Ce am pregătit pentru tine?

  1. Pachetul Nude care conține mănușa Nude pentru față și corp la preț de Mănușa Nude pentru corp – adică o SUPER REDUCERE de la 150 lei la 100 lei – Atenție! Oferta este limitată pentru primele 50 de pachete achizitionate, așa că nu sta prea mult pe gânduri dacă îți dorești o piele fină, fără imperfecțiuni, fără fire de păr blocate, fără celulită și vergeturi.

  1. Am pregătit special pentru tine, pentru a te scuti de grija, Pachetul “UN AN DE PIELE FINĂ”. Ce înseamnă asta? Pentru că recomandarea medicilor specialiști și a noastra este să înlocuiești mănușile exfoliante odată la 6-8 săptămâni, am creat un pachet ce conține 6 mănuși Nude pentru corp, care să îți ajungă pentru un an de piele fină la prețul de 480 lei ( față de 600lei). PS: transportul este și el GRATUIT.

  1. Pachetele duble sau triple vin cu prețuri WOW – Take a look și împarte-le cu mama, sora sau cea mai bună prietenă! Îți reamintim că fiecare set din pachet este ambalat individual, în propria sa cutie premium, cu instrucțiuni de folosire.

Am dat startul la  #NudeFriday iar campania se va desfășura exclusiv online, in limita stocului disponibil, pe www.benude.ro, pana pe 20 Noiembrie, ora 00:00.

 

Te așteptăm!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare