Pregătirea pielii înainte de expunerea la soare - 3 pași simpli

Vara este aproape și deja ne pregătim costumele de baie pentru plajă! Pe lângă asta, trebuie să avem în vedere și pregătirea pielii înainte de expunerea la soare. Din dorința de a-și recăpăta culoarea de caramel a pielii, multe dintre noi nu iau în calcul cei mai simpli 3 pași în pregătirea pielii înainte de expunerea la soare.

Desigur, nu trebuie să uităm că expunerea la soare se face controlat, între orele indicate, și utilizând neapărat o cremă cu factor de protecție ridicat, ideal SPF 50 – conform recomandărilor date de dermatologi.

Așadar, care sunt cei 3 pași magici care ne vor ajuta să avem o piele de invidiat și frumos colorată?

   1. Exfolierea corporală este unul dintre cei mai importanți pași în pregătirea pielii înainte de expunerea la soare deoarece prin acest proces celulele moarte la suprafață sunt îndepărtate și astfel vei obține un bronz uniform, pielea devenind astfel mai receptivă la razele soarelui. Mănușile exfoliante Nude te vor ajuta să obții o piele lipsită de impurități, pielea moartă fiind îndepărtată integral, fară a fi nevoie să folosești alte substante active, obținând la final o piele netedă, strălucitoare și lipsită de imperfecțiuni. Mănușile exfoliante Nude sunt un produs revoluționar pe piața din Romania, ele fiind fabricate din mătase naturală, oferind o atingere delicată dar in același timp o exfoliere corporală intensă. Atât cea de față cât și cea de corp, mănușile exfoliante Nude te vor ajuta să obții o piele de invidiat înainte de expunerea la soare și totodată îți vor oferi un moment de relaxare la tine acasă.

   2. Epilarea ajunge pe locul 2 și asta pentru că vei observa că, în urma exfolierii corporale cu mănușile exfoliante Nude, firele de păr blocate sub piele vor fi scoase și automat mult mai ușor de îndepărtat. După cum bine știi, este recomandat ca epilarea să nu fie făcută fix în ziua expunerii la soare, deoarece pielea este mult mai sensibilă iar în contact cu nisipul, crema solară, apa sarată, pot apărea iritații.

   3. Evident, după exfoliere și apoi epilare, neapărat pielea ta are nevoie de hidratare. Cu cel puțin o săptămână înainte de expunerea la soare, pielea trebuie intens hidratată, mai ales după procesul de exfoliere corporală cu manușile exfoliante Nude și după epilare. Hidratarea pielii se face atât prin aplicarea cremelor hidratante de corp și față, cât și prin consumul regulat de apă.

Nimic mai simplu, 3 pasi la îndemâna oricui dorește să obțină un bronz de invidiat și o piele strălucitoare!

Nu uita! Indiferent de anotimp, este foarte important să folosești cremă cu factor de protecție înainte de a ieși din casă. Soarele este principalul inamic în procesul de îmbătrânire al pielii. Stay safe & beautiful și expune-te la soare doar între orele indicate!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare