Puncte negre, cosuri?

Ai încercat deja tot felul de creme sau plasturi speciali care promit îndepărtarea punctelor negre sau calmarea coșurilor? Dacă ai fost neplăcut surprinsă să descoperi că nu funcționează prea des, avem soluția pentru tine.

Pentru că știm cât de greu este să treci cu vederea aceste imperfecțiuni ale tenului sau ale pielii în general – mai ales când încăpățânează să dispară – îți împărtășim rezolvarea noastră pentru aceste probleme.

Să începem cu începutul: Ce sunt punctele negre?

Suntem siguri că ai auzit de sebum –  este acea substanță uleioasă produsă de porii pielii noastre. Atunci când pielea moartă, murdăria și impuritățile nu sunt îndepărtate la timp de pe suprafața pielii, ele blochează astfel porii, în interiorul acestora de acumulează sebumul și apar astfel punctele negre, coșurile sau comedoanele.

Din fericire, avem la îndemână, încă din cele mai vechi timpuri, o soluție naturală si deloc costisitoare care ne ajută să scăpăm de punctele negre și celelalte imperfecțiuni ale tenului și pielii.

Vă facem cunoștință cu Nude, mănușile exfoliante produse din 100% mătase naturală inspirate din tradiția hammam-urilor turcești, care îți vor curăța pielea de celulele moarte, elimină orice urmă de machiaj, reduc imperfecțiunile iar pielea ta va fi instant mai netedă și catifelată încă de la prima utilizare.  

Pentru a scăpa de punctele negre sau de coșuri precum și de comedoane, trebuie să respecți o regulă generală foarte simplă: CURĂȚAREA CORECTĂ A TENULUI.

Rutina pe care ți-o propunem este una foarte simplă și la îndemâna oricui:

  1. Demachiază tenul în fiecare seară
  2. După demachiere, spală tenul cu o soluție specială pentru fată
  3. O dată pe săptamană exfoliază-ti tenul cu ajutorul manușii exfoliante Nude creată special pentru ten 

Cu ajutorul rutinei simple de mai sus și cu ajutorul mănușii exfoliante Nude vei reuși să îți cureți porii în profunzime, să elimini celulele moarte ce îi blochează și să reglezi astfel producția de sebum.

Pe lângă toate cele de mai sus, o regulă sfântă în materie de îngrijire a tenului este să nu îți agresezi fața storcând punctele negre, coșurile sau alte lucruri – ca să nu produci leziuni ale pielii sau chiar să rămâi cu semne inestetice. Știm că tentația e mare, dar o piele frumoasă pe termen lung e un scop mai important 😊.

 

În cazul în care și pielea corpului îți dă bătăi de cap, am creat special pentru tine pachetul Nude ce include mănușa exfoliantă pentru față și cea pentru corp , pentru a te ajuta să strălucești și să îți recapeți increderea în tine.

Ne poți scrie oricând ai nevoie de sfaturi sau ai întrebări despre mănușile exfoliante Nude pe hello@benude.ro. Suntem bucuroși să te ajutăm și să fim alături de tine in procesul tău de strălucire. Love

Sursa foto: www.benude.ro , www.instagram.com/flaviafln/ , www.unsplash.com

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare