Recreează senzația spa-ului tău preferat

 Este primul lucru la care te gândești când te trezești și ultimul lucru la care te gândești înainte de a adormi: să te speli pe față. Deci, de ce să nu faci din această sarcină de două ori pe zi – care are loc în fața unei oglinzi, până la urmă – un eveniment plăcut din punct de vedere vizual? După ce am organizat o colecție de produse de curățare care au grijă de pielea ta, îți sugerăm să încerci o bentiță elegantă pentru a-ți asigura părul, adăugând în același timp un strop de distracție unei rutine monotone.

Să fim realiști, un elastic de păr nu este întotdeauna suficient pentru a-ți ține părul pe spate în timp ce te speli pe față. Pentru a duce treaba la bun sfârșit, o bentiță pentru cap poate fi, de asemenea, de ajutor. Dar nu vorbim despre vreo bentiță veche – vorbim despre o bentiță spa din bumbac gofrat. Fabricată dintr-un material super absorbant, cum ar fi bumbacul natural 100%, aceste bentițe cosmetice asigură că linia părului nu este complet umezită, ținând părul departe de față și ajută întreaga rutină de curățare.

Recreează senzația spa-ului tău preferat cu bentița cosmetică Pure White

Fabricată din țesătură din 100% bumbac natural tip fagure pentru a preveni iritația și un sistem de prindere cu arici pentru a asigura o potrivire confortabilă, acesta este accesoriul suprem de purtat atunci când aplicați o mască de față acasă, îți faci rutina de skincare sau îți aplici machiajul.

Cu un model cu tip figure/gofrat și un design convenabil cu arici, aceste bentițe realizate manual din bumbac organic sunt create fără coloranți sau înălbitori, ceea ce înseamnă că sunt perfecte pentru cei cu alergii ale pielii. În plus, sunt ușor de reglat, făcându-le și mai confortabile în timp ce vă spălați fața sau vă fixați machiajul.

Fă cunoștință bentița cosmetică Pure White

Fie că aplici creme/ seruri sau doar te speli pe față, bentița Nude va susține părul și-l va ține departe de față, pentru ca tu să te poți îngriji în voie.

✅Realizată 100% din bumbac gofrat de cea mai înaltă calitate, bentița cosmetică Nude are o zona de fixare cu arici, fiind astfel ajustabilă pe diverse mărimi.

✅Fabricată din bumbac 100%

✅Poate fi folosită pentru protejarea feței în timpul rutinei de skincare, tratamentelor cosmetice, makeup

✅Se curăță manual sau la mașina de spălat rufe – temperatura recomandată: 40°C

✅Prinderea se face în față cu ajutorul unui arici

Comandă #BentitaPureWhite la un preț special:

http://www.benude.ro/.../benti%C8%9Ba-cosmetica-pure-white

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare