Rutina de îngrijire a pielii pentru toamnă

În ciuda faptului că speram ca vara să țină mai mult și să nu renunțăm încă la rochițele de vară, toamna și-a făcut simțită prezența și, pe lângă modificarea garderobei, trebuie să ne adaptăm și rutina de îngrijire a tenului și pielii.

În general, produsele de skincare folosite primăvara și vara sunt mai lejere comparativ cu cele utilizate toamna și iarna care sunt mai bogate în uleiuri, mai grase pentru a asigura o hidratare intensă.

Cum se schimbă rutina de îngrijire a pielii toamna?

Trebuie să ne adaptăm constant la nevoile corpului nostru și, pentru că pielea este cartea noastră de vizită, este un must să îi oferim îngrijirea de care are nevoie, cu produse de calitate și cât mai naturale cu putință.

Exfoliere, exfoliere, exfoliere!

Nu înceta să îți exfoliezi atât tenul, cât și pielea corpului - astfel vei îndepărta celulele moarte și imperfecțiunile, oferindu-i pielii tale strălucirea de care are nevoie. În anotimpurile mai calde, pielea suferă arsuri, deshidratare dar și pori mai încărcați datorită excesului de sebum și impurităților acumulate.

Recomandăm, atât noi cât și medicii specialiști, exfolierea săptămânală a tenului și a pielii de pe corp.

Mănușile exfoliante Nude sunt perfecte pentru acest ritual, care nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire corporală.

Nude sunt mănuși exfoliante realizate din mătase naturală ce oferă o exfoliere intensă însă în același timp blândă, iar datorită materialului delicat din care sunt realizate nu îți vor zgâria pielea precum scruburile obișnuite cu particule. De asemenea, Nude este un produs 100% natural iar pentru a obține exfolierea nu ai nevoie decât de apă caldă și mănușile exfoliante în sine.  

 

Creme hidratante

Stresul oxidativ, soarele, frigul, vântul, umiditate scăzută – sunt printre cele mai importante aspecte care duc la deshidratarea tenului și a pielii corpului, în special a celei expuse la factorii de mai sus.

Hidratează pielea corpului cât mai mult cu putință – folosește loțiuni, creme intens hidratante astfel încât pielea ta să rămână elastică și să nu ai senzația că “te ține”.

În ceea ce privește tenul, indiferent de tipul de ten pe care îl ai, pielea feței are nevoie mereu de hidratare. După exfolierea cu mănușa Nude special creată pentru pielea feței, aplică o loțiune ușoară însă intens hidratantă care să păstreze nivelul optim de apă la nivelul pielii.

 

Nu uita de îngrijirea buzelor

Primul lucru care apare odată cu venirea frigului și a deshidratării este uscarea buzelor și crăparea lor. Mănușa exfoliantă de față Nude poate fi folosită și este chiar indicat să o faci și la nivelul buzelor pentru a îndepărta pielea uscată.

După exfoliere, mai ales pe timpul nopții, poți aplica vaselină – aceasta îți va oferi o hidratare intensă peste noapte iar a doua zi buzele tale își vor recăpăta finețea. De asemenea caută să ai mereu în geantă un balsam de buze hrănitor.

Crema de mâini

Extremitățile au tendința de se usca mai intens de aceea de multe ori probabil că ai observant cum pielea mâinilor începe să se usuce sau chiar să se descuameze.

Pe lângă balsamul de buze de mai sus, din geantă nu trebuie să îți lipsească o cremă intens hidratantă iar de fiecare dată când îți simți mâinile uscate aplică o cantitate suficientă de cremă și las-o puțin să acționeze astfel să ai mâinile mereu catifelate.

Un mic truc: folosește mănușa exfoliantă Nude de corp pentru îndepărtarea pielii moarte și din zona mâinilor, astfel crema de mâini va pătrunde mai intens în piele și nu vei mai suferi de senzația de uscăciune.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare