Rutina de îngrijire de seară – Tips & Tricks

It’s time for self-care night 🤍

Dacă îți dorești să strălucești în fiecare zi – la propriu și la figurat –să știi că rutina de seara pentru îngrijirea tenului și a pielii corpului este o condiție esențială.  

Indiferent de vârstă, este important să avem grijă de pielea noastră, iar o rutină bună se cunoaște după cum se prezintă tenul tău și pielea corpului la primele ore ale zilei.

De ce e atât importantă noaptea pentru pielea noastră? Pentru că în timpul nopții celulele pielii se regenerează, somnul devenind un aliat în obținerea texturii fine, strălucitoare a pielii.

Ne-am propus astfel să îți detaliem câteva sfaturi cu privire la rutina pe care ar trebui să o ai o dată cu căderea serii, înainte de a adormi.

 

Nude tips & tricks

1. Demachierea este SFÂNTĂ – nu sări peste acest pas indiferent dacă tună, fulgeră sau Moș Ene a venit pe la gene 😊. Pe parcursul zilei, pe tenul tău s-au așezat impurități, machiaj, urme de poluare, praf etc. – iar toate acestea trebuiesc îndepărtate. Folosește o apă micelară blândă cu pielea, astfel încât machiajul să fie îndepărtat cu ușurință împreună cu celelalte impurități. Apa micelară bifazică La Roche Posay este preferata noastră, apoi poți utiliza gelul de curățare preferat iar pentru a te asigura că ai îndepărtat toate impuritățile, o dată pe săptămână poți utiliza mănușa exfoliantă Nude pentru față .

2. Relaxează-ți trupul și mintea – o dată pe săptămâna iți recomandăm să-ți acorzi puțin timp de relaxare doar pentru tine și să iți dai restart gândurilor. O cadă fierbinte, în care să presari sare de baie cu aromă de lavandă, o exfoliere blândă prin care să îndepărtezi pielea uscată și impuritățile, apoi atingerea fină a unui săpun natural cu lavandă – toate acestea iți vor da o stare generala de bine și de relaxare, iar în final cu siguranță te vei bucura de un somn liniștit.

3. Nu uita de hidratare – atât tenul cât și corpul au nevoie de hidratare. Aplică creme special dedicate tipului tău de piele, dar ai în vedere să fie și foarte hrănitoare, mai ales că după procesul de exfoliere crema este mult mai ușor absorbită în piele, astfel poți beneficia de o hidratare în profunzime.

4. Încearcă să dormi cu fața în sus – vei încetini astfel formarea ridurilor. La acest punct putem adăuga și utilizarea feței de pernă din mătase naturală, foarte benefica pentru tenul tău dar și pentru păr. Credem că nu mai e un secret faptul că iubim mătasea naturală, pe care o folosim exclusiv în compoziția mănușilor noastre exfoliante 🥰.

5. Aplică o mască de câte ori ai ocazia – sheet mask -urile sunt cele mai simplu de folosit – și îți vor salva și catifela tenul, afectat din plin de purtarea celeilalte măști pe parcursul zilei. Aplică o mască hidratanta, cu efect calmant în fiecare seară sau de câte ori prinzi ocazia. Abia apoi poți aplica Retinol, în cazul în care folosești acest ingredient în rutina ta, la recomandarea medicului tău dermatolog.

Pentru mai multe sugestii în materie de produse pe care le poți utiliza seara, înainte de culcare, iți recomandăm să citești acest articol de pe AndreeaRaicu.ro – vei descoperi produse de top, cu cea mai bună acțiune și folosite pentru rezultate wow.

 

We wish you a happy & glowy skin!
And a Nude mood ❤

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare