Scrub natural pentru față și corp

Dacă faci parte din categoria persoanelor care caută mereu soluții noi care să le ajute la îmbunătățirea aspectului pielii, nu putem decât să ne bucurăm și să îți prezentăm mănușile exfoliante Nude pentru față și corp. 

Ai experimentat scrub-ul cu cafea? Sau cu zahăr? Sau cu alte soluții special create pentru gomaj? Suntem siguri că da, însă din păcate nu toate scrub-urile sunt bune pentru piele și mediul înconjurător, unele dintre ele conținând chimicale dăunătoare.

O metodă eco-friendly, deloc messy pentru baia ta 😊 și potrivită oricărui tip de piele, este mănușa exfoliantă Nude, fabricată 100% din mătase naturală. Atunci când folosești mănușile exfoliante Nude ai nevoie doar de apă caldă pentru înmuierea corpului și umezirea mănușii.

Dacă nu te numeri printre persoanele care își fac gomaj, înseamnă că pielea ta nu se bucură de numeroasele beneficii oferite de acest ritual, beneficii pe care multe produse de îngrijire nu le pot oferi.

Te întrebi de ce este necesară îndepărtarea celulelor moarte de pe piele? Simplu! Pentru ca pielea ta să strălucească, să fie mereu catifelată, iar tu să radiezi de fericire!

Pielea de pe față necesită îngrijire și atenție aparte, de aceea am creat și mănușa exfoliantă Nude pentru față. Recomandăm ca mănușa de corp să nu fie folosită pe față sau cea de față pentru corp, pentru a nu transfera bacteriile și a menține un nivel ideal de curățare conform indicațiilor specialiștilor din domeniul sănătații.

Dacă tenul tău este foarte sensibil, poți folosi mănușa Nude de față pe buze și gât, astfel vei scăpa de senzația de buze crăpate și vei obține buze catifelate si mătasoase.

Utilizând mănușile Nude vei îndepărta celulele moarte și impuritățile de pe corp și față, obținând un aspect proaspăt, revitalizat, catifelat, fresh, dar și o stare de bine.

Și pentru că ne dorim ca și tu, și prietena cea mai bună să beneficiați de cel mai natural și eficient ritual de îngrijire a pielii, am pregătit setul special dublu.

  • Pachetul conține: 2 cutii Nude împreună cu 2 mănuși Nude pentru corp și instrucțiuni de folosire.

Comandă-l chiar acum & share the joy of Nude!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare