Secrete pentru un ten neted și sănătos

Deși este aparent simplu ca “bună ziua” să îți exfoliezi pielea corpului și a feței, cele mai multe dintre noi nu și-au introdus în rutina de îngrijire acest obicei. Ne spunem mereu că nu avem timp, că suntem pe grabă, dar… să fim sincere, toate merităm și AVEM NEVOIE de un moment de răsfăț săptămânal. Mai ales când “consecința” este și o piele wow, ce strălucește de sănătate.

Exfolierea este un process important care trebuie să aibă loc dacă îți dorești o piele glowy, fără imperfecțiuni, netedă - și este un procedeu natural care te ajută în lupta împotriva acneei.

Ce este exfolierea?

Exfolierea/gomajul, numit adesea și scrub, este procesul prin care celulele moarte sunt îndepărtate de pe suprafața pielii. Înlăturând stratul de celule moarte și piele uscată, pielea ta își va recăpăta instant strălucirea, permițând cremelor să pătrundă mai ușor în fiecare strat al pielii și să ofere o hidratare îndelungată și rezultate vizibile și durabile.

Cat de des ar trebui să îți exfoliezi tenul?

Recomandarea noastră și a medicilor dermatologi este să ne exfoliem tenul o dată pe săptămână.

Un peeling săptămânal este suficient pentru a-i oferi strălucire tenului tău, pentru a reduce imperfecțiunile și pentru a căpăta un aspect neted.

Cea mai simplă și naturală metodă de exfoliere

Poate ai auzit până acum, sau poate nu, însă mănușile exfoliante Nude reprezintă cea mai simplă și naturală metodă de exfoliere facială și corporală. Acestea se găsesc în 2 variante: pentru față și pentru corp, fiind indicat ca fiecare mănusă să fie folosită pe suprafața corpului pentru care a fost concepută.

Atât în cazul persoanelor cu o piele sensibilă cât și în cazul celor cu o piele normală, trebuie să avem grijă la ingredientele produselor ce urmează să le folosim pentru a ne asigura că acestea nu conțin substanțe care ne pot afecta pielea.

Mănușile exfoliante Nude sunt naturale pentru că sunt create din 100% mătase naturală iar pentru a le folosi ai nevoie doar de apă, utilizarea altor substanțe în combinație cu acestea nefiind recomandată.

Este necesar să îți înmoi pielea pentru 10-15 minute, apoi să umezești mănușa și să începi să îți masezi fața/corpul pentru a îndepărta celulele moarte. La final este necesar să clătești și evident să hidratezi suprafața resprectiva. Nimic mai simplu!

Mai multe despre exfolierea tenului poți afla aici.

PS: Pentru ca este vară și ne bucuram din plin de zilele de vacanță la soare, trebuie să știi ca un bronz perfect începe cu o exfoliere temeinică

 

Love.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare