Set cadou de Crăciun: SPA la tine acasă

Chiar dacă poate ai avut o săptămână mai dificilă sau începi să resimți oboseala acumulată pe tot parcursul anului (care nu a fost unul ușor, știm cu toții), e timpul să te deconectezi și să îți oferi un moment de relaxare.

Meriți să fii răsfățată, tocmai de aceea am creat o trusă de skincare și relaxare care să îți ofere toate beneficiile terapiei SPA la tine acasă.

Nu a fost niciodată mai simplu și plăcut să te conectezi cu tine, să te liniștești și să lași deoparte stresul cotidian, având în același timp grijă de pielea ta în cel mai blând și eficient mod.

Beneficiile SPA și cum le poți obține acasă

Cu o acțiune directă asupra stării tale de bine, băile relaxante sunt eficiente în combaterea stresului și a oboselii, ajutând-te să îți relaxezi trupul și mintea.

Nude îți propune o stare de bine, motiv pentru care am creat pachetul ideal care să te ajute să obții sau să oferi în dar atmosfera ideală de SPA la tine acasă. Bonus: la sfârșitul acestui ritual te vei bucura de o piele strălucitoare și o minte liniștita.

Ce conține pachetul SPA la tine acasă” :

  1. Lumânare parfumată - având o aromă ușoară, relaxantă, lumânarea parfumata îți induce o stare de liniște și relaxare * stinge lumina și bucură-te de lumina caldă a lumânării
  2. Sare de baie CALM 100% naturală cu lavandă – provenită din mina Turda, sarea de baie CALM conține ingrediente naturale care te vor ajuta să iți înmoi corpul și să te relaxezi. Adaugă 2-3 linguri de sare de baie în apa caldă din cadă și înmoaie-ți corpul pentru 15 minute.
  3. Bila de baie RELAX 100% naturală cu Litsea Cubeba – concepute special pentru băi relaxante, acestea ajuta la deschiderea porilor și la eliminarea toxinelor. Uleiul esențial de Litsea Cubeba este recunoscut pentru calitățile sale calmante, acesta ajutând în lupta împotriva stărilor de neliniște și insomnie.
  4. Mănușa exfoliantă Nude pentru corp 100% mătase naturală – ideală pentru îndepărtarea celulelor moarte, a pielii urcate și a imperfecțiunilor. După ce ți-ai înmuiat pielea pentru aproximativ 15 minute și ți-ai relaxat corpul și mintea, este timpul să ai grijă de pielea ta: umezește mănușa și începe să iți masezi corpul. Vei observa imediat cum pielea moartă este îndepărtată cu succes iar pielea ta devine instant mai catifelată și strălucitoare.
  5. Săpunul Enjoy 100% natural cu lavandă - după exfoliere, folosește săpunul natural cu lavandă care îți va curăța blând pielea și te va ajuta să îți păstrezi starea de bine, lasandu-ti pielea catifelată și mintea liniștită.

Pentru că Decembrie este luna cadourilor - noi îți suntem alături în alegerea celor mai frumoase și relaxante cadouri

Dacă ești încă în pană de idei pentru cadourile de Crăciun, te ajutăm noi și îți recomandăm darul perfect pentru femeile din viața ta, pentru angajatele sau colaboratoarele companiei tale și pentru tine, evident. Pentru comenzi mai ample (peste 20 de seturi), ne poți contacta direct: Hello@benude.ro

Profită acum de super-reducerile la mănușile exfoliante Nude:

https://benude.ro/collections/frontpage

🎁 până la 20% discount la pachetele duble și triple

🎁 preț special pentru pachetul 1 an de piele fină

🎁 cel mai tare set-cadou: Spa la tine acasă, cu 5 produse naturale pentru răsfăț și relaxare

Nude is a mood - enjoy it for Christmas too!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare