Sfaturi de skincare pentru primăvară

După cum te-am obișnuit, ne place să vorbim despre skincare și considerăm că o rutină adecvată nevoilor pielii tale trebuie să facă parte din viața oricărei femei. Da, știm, e dificil să fii femeie – trebuie să avem grijă să avem o dietă echilibrată, să ne machiem, să ne aranjăm părul, să ne epilăm, de menstruație nu mai zicem nimic, iar pe lângă toate astea, trebuie neapărat să includem grija pentru piele.

 

Odată cu venirea primăverii, temperaturile cresc, la fel și umiditatea, tocmai de aceea este posibil să observi că tenul tău pare mai tern iar pielea corpului este lipsită de vitalitate, motiv pentru care trebuie să îți adaptezi rutina de îngrijire a tenului și corpului pentru această perioadă.

Ce schimbări facem primăvara în rutina de skincare?

Este momentul să adaptezi rutina ta de îngrijire a tenului și pielii corpului noului anotimp, alegând formule ușoare dar totodată, eficiente și nu în ultimul rând protectoare împotriva razelor soarelui.

 

  • Protejează, hidratează și oferă-i strălucire pielii tale

O dată cu încălzirea, vei observa că secreția se sebum crește, așa că îți recomandăm să  nu oprești hidratarea pielii ci să folosești creme hidratante cu o consistență mai ușoară, care nu încarcă, dar care hidratează în profunzime – preferata noastră este Cerave – loțiune hidratantă . Evident, NU UITA de aplicarea SPF-ului.

  • Crește consumul de apă

Fără o hidratare corespunzătoare la interior, nu vom obține rezultate WOW indiferent de ce-i oferim pielii la exterior. Dacă obișnuiești să consumi 2 L/zi – FELICITĂRI & KEEP GOING! Daca totuși uiți să bei apă sau nu reușești să consumi mai mult de 2 pahare/zi, îți sugerăm sa folosești o aplicație care să te ajute amintindu-ți când a trecut prea mult timp de când nu ai mai consumat apă. Sucurile nu intră în aceeași categorie 😊.

  • Exfoliază și detoxifică

Dacă nu ai introdus până acum exfolierea în rutina ta de skincare, te anunțăm că nu mai trebuie amânat acest lucru. De ce? Pentru ca prin exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii – și aici vorbim de pielea uscată, sebum, urme de machiaj, poluare – îți vei ajuta pielea să scape de reziduuri și să se regenereze. Vei fi uimită de efect pentru că încă de la prima utilizare vei observa că pielea devine mai fină, impuritățile sunt îndepărtate permițându-i pielii tale să strălucească. De asemenea, în urma procesului de exfoliere se stimulează producerea de colagen și elastină – 2 lucruri esențiale pentru o piele de invidiat. Nude  este cel mai natural și simplu produs care îți va oferi o exfoliere de zile mari atât pentru corp cât și pentru ten.

  • Sport pentru trup și suflet

Acum că vremea este blândă, copacii au înflorit și oferă un spectacol olfactiv și vizual de zile mari, putem ieși liniștiți la plimbări în aer liber – evident după ce am aplicat SPF 50 😊. Pentru că stresul de zi cu zi își pune amprenta pe pielea noastră, îți recomandăm ca atunci când ai mintea încărcată  de gânduri, preocupări sau pur și simplu nu ești "în apele tale" , ieși afară și fă o plimbare pe jos. Dacă ai un parc lângă tine e bine, dacă nu, crede-ne că și străzile din vecinătatea locuinței/biroului tău pot fi un loc potrivit unde să scapi de gânduri negative și să îți eliberezi mintea.

Sperăm că sfaturile noastre îți vor fi de ajutor și te vor ajuta să îți etalezi frumusețea naturală.

NUDE is a mood!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare