Soluția de exfoliere folosită de Navi

“Hai să facem poze sexy în cadă” a fost provocarea lansată de frumoasa cântăreață Navi pentru fanii acesteia pe pagina ei de Facebook.

 

Ne bucurăm că Navi a fost printre primele persoane care au testat mănușile exfoliante Nude iar aceasta ne-a declarat că s-a îndrăgostit din prima secundă de mănușile noastre exfoliante și de beneficiile aduse de acestea.

“Căutam de mult o soluție pentru exfoliere și pentru a-mi menține pielea super-catifelată tot timpul; îmi doream ceva natural și eram absolut sătulă de ambalajele de plastic, sticle și cutiuțe de la scrub-uri. Voiam ceva simplu și eficient, dacă se poate cât mai eco.”

 

Navi este mereu pe fugă, între studio și sesiunile de fitness, între emisiunile TV și repetiții, aceasta bucurându-se din plin de serile liniștite în care își transformă propria baie într-un Spa și își răsfață pielea cu ajutorul mănușilor exfoliante Nude, scăpând de celulele moarte și făcând-o mai luminoasă și catifelată, oferindu-i totodată o stare de bine.

“Pentru că IUBESC produsul acesta și vreau să-l descoperiți și voi, vă ofer un cod de reducere de 5% pentru orice comandă de pe www.benude.ro,  COD: navi5”

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare