Tot ce trebuie să știi despre exfoliere

Cu siguranță ai auzit că exfolierea este unul dintre cei mai importanți pași în rutina de îngrijire a pielii de pe față și corp, de aceea ne-am propus să vorbim despre ce înseamnă ea, despre beneficii și metode ideale pentru gomaj.  

Ce este exfolierea?

Gomajul, numit adesea scrub sau exfoliere, este procesul prin care celulele moarte sunt îndepărtate de pe suprafața pielii. Înlăturând stratul de celule moarte și piele uscată, pielea ta își va recăpăta instant strălucirea, permițând cremelor să pătrundă mai ușor în piele și să ofere o hidratare îndelungată și rezultate vizibile și durabile.

Exfolierea se poate realiza în două modalități: mecanic – cu ajutorul unor particule abrazive, bureți, mănuși speciale etc. sau chimic – cu ajutorul acizilor exfolianți.

Indiferent de ce variantă alegi, este important să ții cont de tipul de piele, de nevoile pielii tale și evident să te informezi corespunzător despre ce presupune acel proces.

Cea mai simplă și naturală metodă de exfoliere

Dacă nu ai auzit până acum despre această soluție prietenoasă cu pielea ta și cu mediul, îți prezentăm mănușile exfoliante Nude!

Sunt realizate din fibre de mătase naturală și prelucrate după cele mai înalte standarde ale producătorilor textili din Turcia. Mănușile exfoliante sunt folosite în terapiile hammam, în procesul de curățare și purificare al corpului încă din cele mai vechi timpuri.

Cum funcționează?

Foarte simplu. Ai nevoie doar de apă + mănușile exfoliante Nude.

Înmoaie-ți corpul într-o baie caldă pentru 10-15 minute, udă mănușa și începe să îți masezi pielea. Vei observa instant cum pielea moartă este îndepărtată. Bonus, vei beneficia de un masaj care stimulează circulația, ajutând la reducerea vizibilă a celulitei și a vergeturilor.

Atât noi, cât și medicii dermatologi, recomandăm folosirea mănușilor exfoliante Nude o dată pe săptămână.

Când nu este recomandată exfolierea?

Scrub-ul nu trebuie efectuat atunci când suferi de arsuri solare, ai răni deschise, sau suferi de iritații la nivelul pielii. Sunt doar câteva dintre cazurile în care este mai bine să eviți exfolierea în zonele afectate și să aștepți ca pielea să se vindece – dacă ai una dintre aceste probleme, îți recomandăm să te adresezi medicului dermatolog pentru a primi un tratament corespunzător, după care te vei putea bucura din nou de exfoliere și relaxare.

Un mic sfat: dacă urmează să mergi la mare, exfoliază-ți pielea cu ajutorul mănușilor Nude cu câteva zile înainte de expunerea la soare - astfel vei obține un bronz uniform, perfect. Nu uita NICIODATĂ de SPF 50! 

Dacă îți doresti să intri în comunitatea Nude si să afli despre oferte, surprize și Nude news, abonează-te la newsletter-ul nostru pe www.benude.ro . Love

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare