Tu ce produs folosești pentru gomaj?

Sunt tinere, frumoase, pasionate de beauty și cu o piele de invidiat, iar paginile de Instagram ale influencerițelor românce ne inspiră în fiecare zi în materie de beauty, cosmetică, îngrijire corporală, tips&tricks pentru outfit-uri, și ne țin la curent cu ultimele noutăți.

Zilele trecute, Alexandra Ababii, cântăreață și beauty influencer, a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram secretul pentru o piele fină, fără imperfecțiuni – un MUST HAVE pentru orice femeie!

“Folosesc de peste o lună mănușile Nude, însă de la prima utilizare am ajuns la concluzia că sunt un must-have. Într-adevăr, beneficiile mănușii exfoliante sunt substanțiale și observ în timp real cum pielea devine mai fină și orice imperfecțiune dispare. Sinceră să fiu, realizează o exfoliere extrem de eficientă și este un produs care își face toți banii.💕🛍🧖‍♀”

Mănușile exfoliante Nude îți oferă o exfoliere intensă, ajutând pielea să scape de celulele moarte și de imperfecțiuni, să se regenereze și automat să devină mai fină și mai strălucitoare.

Mănușile Nude sunt foarte simplu de folosit – ai nevoie de o baie caldă, în timp ce tu te relaxezi pielea ta se înmoaie, iar după aproximativ 15 minute poți începe să îți masezi corpul cu mănușa din mătase, observând cum pielea moartă este îndepărtată cu ușurință. 

La fel ca și Alexandra, Make-up artist-ul Flavia Florean, folosește Nude ori de câte ori simte nevoia să își ofere un moment de relaxare și totodată să își răsfețe pielea și să îi ofere strălucire.

În calitate de make-up artist profesionist, Flavia cunoaște foarte bine avantajele îngrijirii adecvate a tenului și evident separarea folosirii produselor de corp pentru față - și se declară încântată de existența mănușii Nude pentru față.

“Este super practică, iar ceea ce îmi place cel mai mult la ea este faptul ca nu mai am nevoie de niciun produs pentru a realiza exfolierea. Mai mult, aceștia au creat și o mănușă exfoliantă pentru ten, care are același rol, de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii. Pe lângă toate aceste beneficii, m-a atras faptul că este și eco-friendly”.

Tenul are nevoie de o îngrjire aparte, iar separarea produselor folosite pentru corp de cele de față, și invers, este necesară – de aceea am creat și dezvoltat special mănușa exfoliantă Nude pentru față.

Mănușa exfoliantă Nude pentru față este creată din 100% mătase naturală, ca și cea pentru corp, însă într-o dimensiune mai redusă pentru a fi mai simplu de folosit. Mănușa exfoliantă Nude pentru față reușește să îndepărteze orice urmă de machiaj, lăsând porii curați, ajutând la eliminarea punctelor negre și în lupta împotriva acneei. 

Împarte această descoperire cu prietena cea mai bună, cu sora sau cu mama, și nu uita că până la sfârșitul lunii beneficiezi de 10% EXTRA REDUCERE pentru pachetele duble sau triple pe www.benude.ro. 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare