Tu cum te relaxezi?

După o săptămână aglomerată sau pentru că pur și simplu simți nevoia, weekend-ul ar trebui să fie momentul tău de răsfăț pentru trup și minte. Fie că ieși în aer liber și te plimbi, fie că alegi să te vezi cu prietenii sau pur și simplu citești o carte în timp ce faci o baie fierbinte, toate aceste lucruri te vor ajuta să îți resetezi mintea și să o eliberezi de stresul acumulat în timpul săptămânii.

Pentru că traversam o perioadă de pandemie, Nude îți propune o variantă de relaxare desăvârșită acasă, una care poate înlocui cu succes experiența de la SPA.

Ce trebuie să faci? Pregătește-ți cada cu apă caldă și câteva săruri sau spumant de baie. Poți adăuga și câteva picaturi de ulei de lavandă pentru a te ajuta să scapi mai repede de stres. Ai grijă ca lângă tine să îți pregătești cartea preferată, poate chiar și un pahar cu prosecco dacă nu mai ai drumuri de făcut în acea zi - și evident, nu poate lipsi mănușa exfoliantă Nude.

Intră în cadă și înmoaie-ți bine corpul pentru 10-15 minute, timp în care poți citi din cartea favorită, apoi clătește-ți corpul de toate substanțele folosite în apă (spumă, ulei etc.), udă mănușa Nude și începe să îți masezi corpul aplicând o presiune moderată spre fermă.

În afară de faptul că te vei bucura de o exfoliere corporală ultra-eficientă și naturală, vei avea parte și de un masaj stimulant pentru circulație.

După procesul de exfoliere îți poți epila corpul pentru că firele de păr au fost scoase la suprafață (și eviți astfel neplăcuta foliculită) sau poți încheia procesul de îmbăiere.

La final îți recomandăm să îți hidratezi corpul și fața cu loțiunea, uleiul sau crema preferată. Vei obține astfel o piele strălucitoare, fără imperfecțiuni iar tu vei radia de fericire!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare