BENEFICII

Exfoliază și curăță în profunzime ❤ Îmbunătățește aspectul cicatricilor și al vergeturilor ❤ Îmbunătățește circulația ❤ Pielea uscată devine mai netedă și catifelată ❤ Elimină autobronzantul ❤ Curăță tenul și îi oferă strălucire ❤ Ajută în lupta împotriva acneei și a punctelor negre ❤ Are ca scop reducerea aspectului de hiperpigmentare și de micșorare a porilor ❤ Îmbunătățește textura și senzația pielii ❤ Stimulează producerea de colagen și elastină ❤ Ajută la eliminarea și prevenirea creșterii sub piele a firelor de păr ❤ Lasă corpul energizat și revigorat ❤ 100% din mătase

 

 

Important! Utilizând regulat sau ori de câte ori pielea ta îți dă semne că are nevoie de exfoliere, vei observa încă de la prima folosire beneficiile folosirii mănușilor exfoliante Nude. Pentru a nu risca să îți deshidratezi pielea și să afectezi secrețiile de uleiuri naturale ale pielii, îți recomandăm să folosești mănușa Nude o dată pe săptămână.

Nude nu este o mănușă de unică folosință, însă, pentru o igienă corespunzătoare, specialiștii din domeniul sănătății recomandă înlocuirea mănușii odată la 6-8 utilizări.