Livrare și plată

Livrare în România prin Fan Courier 

Costul transportului este de 17 lei pentru comenzile livrate pe teritoriul României și a căror valoare este mai mică de 350Ron, cu condiția că destinația să fie în aria de acoperire Fan Courier. În cazul destinatiilor ce nu se afla în aria de acoperire Fan Courier, te rugam sa ne dai un mail pe Hello@benude.ro cu detaliile comenzii si datele tale de contact si vom revenii costul final al transportului catre tine.

 

Livrare în Uniunea Europeană și Republica Moldova prin DHL

Costul transportului va fi calculat în funcție de greutatea coletului și de destinația să. 

Pentru comezile plasate din Republica Moldova taxele vamale vor fi calculate separat.

 

Termen de livrare 

Termenul de livrare pentru  București este de maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia pentru comenzile livrate prin Fan Courier, pe teritoriul României.

Termenul de livrare pentru comenzile DHL este de 5-7 zile lucrătoare.

Excepție fac produsele cu precomandă care vor fi livrate începând cu termenul afișat pe pagină de produs.

 

În caz de nemulțumiri față de serviciile de livrare ale firmei de livrări partenere contactați-ne la hello@benude.ro sau 07370NUDE0 / 0737068330. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale ce ar putea împiedică curierul rapid să livreze la timp.