Politica de retur

Toate produsele livrate sunt ambalate în cutii și implicit in plicul de transport, astfel, consumatorul are dreptul să renunțe la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului cu mențiunea că ambalajul în care a primit coletul (plicul alb) nu trebuie să fie desfăcut. 

Nude acceptă returnarea produsului doar dacă acesta este în aceași stare în care a fost livrat (în ambalajul original - plicul alb si cutia Nude, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Pentru a returna produsul te rugăm să ne contactezi pe adresa de email Hello@benude.ro sau la numărul de telefon 0737068330. În email te rugăm să ne precizezi datele de identificare a comenzii si motivul returului.

Toate costurile de retur intră în responsabilitatea clientului.

Dacă produsul Nude achiziționat prezintă defecte sau nu este conform așteptărilor dumneavoastră, va rugăm să ne contactați pe adresa de email hello@benude.ro înainte de returnarea produselor pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru remedierea problemei.

În cazul în care coletul ajunge la tine avariat te rugăm să ne contactezi pe email hello@benude.ro pentru a remedia problema.

Te vom notifica prin email imediat ce returul tău a fost primit și aprobat. Rambursarea va fi procesată prin metoda inițială de plata.